NBA: Sats på at Denver giver Houston et problem i aften


Oklahoma City udraderede de Chris Paul-løse Clippers tirsdag, men Thunders udfordringer tårner sig op i form af en tur til Golden State i nat dansk tid.

Warriors vil være på vagt over for Kevin Durant, der præsterede sin karrieres første triple-double mod dem i en 119-109-sejr til OKC tidligere på sæsonen. Thunders statistik (den bedste i ligaen) på 33-9 inkluderer en 6-2-statistik i forhold til back-to-back-sejre, hvilket kun Miami har gjort bedre, og OKC er favorit med odds 1.80.

Warriors er imidlertid kommet tilbage efter en mini-krise, da Stephen Curry var skadet, og holdet har snuppet vigtige, men snævre sejre over både Clippers og New Orleans. Det kan meget vel blive lidt af et skydetelt i forhold til trepoint'ere, og kigger man på den nuværende form hos de to hold, så burde kampen gå over de 206 point i alt. Men bliv ikke chokeret, hvis Golden State styrer begivenhederne.

Pt. er Durant uden tvivl sæsonens MVP, og han har nu som favorit odds 1.95 på at tage trofæet foran LeBron James (2.20), Chris Paul (5.00) og Carmelo Anthony (17.00). Ingen andre har en chance.

Der er endnu en pointrig kamp i sigte i Houston, hvor Denver er gæster. Rockets har på det seneste ikke vist samme skræmmende offensive styrke, som det var tilfældet i begyndelsen af sæsonen. James Harden har været stabil, men andre har svinget op og ned i løbet af de seneste 10 kampe, der har kastet en 3-7-statistik af sig.

Nuggets kommer lige fra en imponerende sejr over Thunder, og hele holdet er blevet løftet af pointguard Ty Lawsons forbedrede spil. De ligner rigtig god spilværdi med odds 2.20 for en sejr.

NBA's to mest kriseramte mandskaber tørner sammen, når Sacramento byder Phoenix indenfor i det, der bliver Suns' midlertidige træner Lindsey Hunters første kamp. Hans chokansættelse har ført til en udvandring fra den eksisterende trænerstab samt manglende entusiasme fra spillerne. Vi finder meget snart ud af, om han kan klare opgaven i det, der er hans første kamp som træner nogensinde. Holdenes seneste form antyder, at Kings kommer til at klare paragrafferne på handicap -3.5.

Nattens spilforslag: Sats på, at Denver slår Houston til odds 2.20.