NBA: Spilforslag til kampene natten til torsdag


Vil Lakers synke til bunds, eller vil klubbens All Star-mandskab få alting til at flyde?

Efter deres overraskende og miserable nederlag til Dallas på sæsonens premiereaften er der kun én vej, og det er op for det nye Los Angeles Lakers onsdag, når de rejser til Portland.

The Lakers' stjernebesatte lineup lignede til tider et lilleputhold, hvilket beviser, at der ikke er noget, der bare fungerer 100 pct. fra start. "Det kommer altsammen med tiden", erklærede Dwight Howard, der spillede en ganske forglemmelig kamp i nederlaget på 91-99.

Men vil det modige eksperiment fungere bedre mod The Trailblazers, der var 3-4 i pre-season efter en sommeroverhaling? Portlands unge hold, der blandt andre tæller den britiske rookie Joel Freeland, har også meget at bevise. Men der er en stolt tradition for, at Kobe Bryant gør kritikerne til skamme, og Steve Nash vil ikke være lige så passiv igen. Så regn med, at Lakers vinder kampen til odds 1.69.

LA's andet hold begynder sæsonen med større håb end nogensinde, hvilket er baseret på kombinationen Chris Paul og Blake Griffin. The Clippers er med odds 22.00 nummer fem blandt favoritterne til at tage NBA-titlen, og de lægger ud mod Memphis, der vil blive en af deres største rivaler i Western Conference.

The Grizzlies blev slået ud af playoffs sidste forår af The Clippers, så det er tid til en revanche. I pre-season kom tre af deres fire sejre efter at have scoret 105 eller derover, så det er fristende at satse på over 187 point til odds 1.91. Og med Chauncey Billups på skadeslisten er det værd at satse på Memphis til odds 2.42.

Blandt de andre store kampe efter midnat dansk tid vil Dallas gå efter endnu en overraskelse, når de besøger Utah. The Jazz ligner stadig et hold med en skidt defensiv, og dette kan give The Mavericks muligheden for at gå 2-0. Der er god værdi at hente her til odds 4.45.

Dagens bedste tip: Sats på, at Dallas slår Utah til odds 4.45.