NBA: Spilværdien ligger hos Memphis i Oklahoma City


Oklahoma City Thunder 1.32 – Memphis Grizzlies  3.45 (stilling i serien: 2-2)

Kamp 5 i en serie af NBA-playoffkampe er altid kritisk, men for titelbejlerne fra Oklahoma er det i dette opgør natten til onsdag, at tingene skal sættes på plads, efter at Memphis har ramt sit topniveau i de seneste tre kampe.

Og nu hvor årets mesterskabskamp er mere åben, end den har været i over et årti, har OKC en gylden mulighed for at snuppe titlen, hvis holdet kan leve fuldt op til sit potentiale.

The Thunder har odds 5.00 på at gå hele vejen - tredjestørste favorit efter Miami Heat (2.65) og San Antonio Spurs (4.25) - men realistisk set: Hvis Memphis klarer sig levende ud af første runde, hvem siger så, at de ikke har en chance til odds 51.00? Mærkeligere ting er hændt...

Der har været tre gange overtid i træk i Grizzlies-Thunder-duellen, hvilket indikerer, at der er god spilværdi i gæsterne til odds 2.55 på pointhandicap +3.5.

Selvom OKC ser ud til at have fundet nogle svar i forhold til Zach Rudolph, så kan det være nu, man skal satse på, at Memphis avancerer, hvilket dog kræver mindst én udesejr.

Spilforslag:
Sats på, at Memphis vinder med et pointhandicap på +3.5 til odds 2.55