NBA: Spurs og Lakers banker point på tavlen


Indtil videre har to af de fem udehold vundet kamp nummer to i deres første runde af NBA playoff, og tre hold yderligere - Houston, Atlanta og Los Angeles Lakers - får natten til torsdag muligheden for at vinde mod oddsene og snuppe hjemmebanefordelen.

Lakers skal have gang i scoringen, hvis de vil på udligne til 1-1 mod San Antonio, før bedst-af-syv-kamprækken flytter tilbage til LA, og det er noget cheftræner Mike D'Antoni har brugt dag og nat på at regne ud, hvordan skal ske, siden 79-91-nederlaget til Spurs søndag.

Der er dog stadig stor forskel på holdene, når LA ikke har Kobe Bryant med, og i hans fravær er der ikke noget reelt alternativ, der kan sætte en kæp i hjulet på Spurs' effektive system.

Spurs viste, at alternativerne hos Lakers ikke er meget bevendt, da de holdt Dwight Howard og Pau Gasol på blot 36 point i alt i den seneste kamp uden på noget tidspunkt at overanstrenge sig.

Det er ikke umuligt, at en anden tager sagen i egen hånd hos Lakers, men med den stærke trojka Tony Parker, Manu Ginobili og Tim Duncan vil værternes bredde afgøre tingene. Det er tvivlsomt, om hjemmeholdet vil dække handicappet på -8.5 til odds 1.91, hvis det bliver endnu en langsomt spillet kamp, men Spurs, der har odds 1.18 på sejr, virker uovervindelige i en kamp, hvor grænsen for det totale antal point er sat til 188.5.

Houston blev smadret 91-120 af Oklahoma City i første kamp, og med mindre Rockets virkelig forbedrer deres spil, så bør Thunder endnu en gang blæse dem bagover.

Jeremy Lin, Chandler Parsons og Omer Asik scorede tilsammen blot 22 point, og James Harden ramte kun 31 pct. mod sit gamle hold.

Problemet er, at Houston ikke rigtig har en blan b, der kan dæmme op for Kevin Durant og Russell Westbrook. Det lover ikke godt. OKC har -11.5 på handicap og er favoritter med odds 1.09 på at komme på 2-0 i kampe. Skulle Rockets levere en gedigen overraskelse, kan du få dine penge 7.75 igen.

Paul George fik prisen for den spiller, der har forbedret sig mest i NBA, og han skal nu forsøge at føre Indiana til den anden sejr over Atlanta. Pacers vandt 107-90 søndag, hvor holdet ganske enkelt viste sig for fysisk stærke til Hawks.

Gæsterne kan dog sagtens bide igen, og selvom Indiana nok tager sejren, så overvej at satse på, at Atlanta dækker handicappet på +7 til odds 1.91.
 

Spilforslag: Sats på, at der bliver scoret over 188.5 point i kampen San Antonio-LA Lakers til odds 1.91