NBA: Thunder og Warriors banker point på tavlen


Siden holdet hev sejren hjem med de voldsomme cifre 116-115 tidligere på måneden, er Golden State Warriors gået i den modsatte retning af Oklahoma City Thunder. Det kan blive en ubehagelig oplevelse for Mark Jacksons tropper, når de tager til OKC natten til lørdag dansk tid i et forsøg på rigtig at få sæsonen på skinner.

Warriors har kun vundet tre ud af syv kampe siden dengang inklusiv opgør mod Western Conference-rivaler som Dallas, Portland og Memphis. Andre Iguodala er en af mange, der er ude med en skade, og holdets defensiv er blevet skrøbeligere kamp for kamp. I de seneste fire opgør har Warriors i gennemsnit indkasseret næsten 105 point, og på trepointsforsøgene, der normalt er et varemærke, har det heller ikke set for godt ud.

Thunder derimod har vundet fem kampe i træk inklusiv en 94-88-sejr over San Antonio natten til torsdag, der satte en stopper for Spurs' sejrsstime på 11 kampe. Kevin Durant har ligaens højeste pointsnit per kamp på 28,2, men den flotte stime er bygget på en solid defensiv.

Oklahoma City er 7-0 på hjemmebane, og Serge Ibakas evne til at lave point under kurven kan sikre dem sejren med handicap -7.5 til det fine odds 1.96.

Utah Jazz havde inden sæsonen nok regnet med, at man ville slås med Phoenix Suns om at undgå at være dårligst i West, men mens alt er gået som forudset i Salt Lake City med sølle to sejre indtil videre, har rivalerne fra Phoenix vundet fire ud af deres seneste fem kampe og dermed understreget den flotte start.

Selv uden Eric Bledsoe har den slovenske stjerne Goran Dragic strålet med et gennemsnit på 22,6 point per kamp i ovennævnte periode. Utah taber i gennemsnit med næsten 11 point, så vi satser på, at Phoenix dækker sit handicap i en kamp, der grundet Jazz' manglende offensive skarphed sandsynligvis ikke bliver en højtscorende affære.
 

Fredagens spilforslag:
Sats på over 202.5 point i Oklahoma City-Golden State at 1.82


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!