NBA: Thunder tordner rekorden hjem i nat


Efter at have tangeret rekorden med 11 sejre i træk kan Oklahoma City Thunder også prale af at have den bedste statistik i NBA med 20-4. For at slå rekorden skal holdet hævne et af sine sjældne nederlag fra begyndelsen af sæsonen.

Atlanta gav et bevis på sin evne til at snyde oddsene, da de snuppede en 104-95-sejr i OKC i sidste måned, og efterfølgende har Hawks manifesteret som et hold, der på en god aften kan drille alle i ligaen. Holdet kommer lige fra en snæver sejr over Washington, og det bliver en endnu hårdere opgave at besejre ligaens mest dominerende hold.

Thunder er 12-3 mod modstandere med en .500-statistik eller bedre og 16-1, når de har den højeste field goal-procent, dvs. to- og trepointscoringer i åbent spil. Mens Al Horford er i stand til at udfordre Serge Ibaka, og Josh Smith er det samme i forhold til Kevin Durant, så kan det meget vel blive Russell Westbrook, der banker sømmene i Atlantas kiste.

Milwaukee rejser til Memphis fem uger efter, at de fik tæsk 108-90 af Grizzlies, men Bucks viser overraskende god form pt. og har vundet fem af de seneste seks kampe inklusiv kampe mod Brooklyn og Indiana. Kun én gang i løbet af den sejrsstime - mod Charlotte - er holdet gået over 100 point, så det kan blive en tæt affære mod et Memphis-hold, der kun lader modstanderen score 90 point per kamp, hvilket er bedst i ligaen.

Grizzlies holdt Chicago nede på 71 i mandags, samtidig med at de scorede det laveste antal point i sæsonen, 80, og spillerne har været fantastiske til at provokere modstanderne til at lave dårlige kast. Mod et Bucks-hold, der sætter sin lid til Brandon Jennings og Monta Ellis, er det et kæmpe plus. Så sats på under 184.5 point til odds 1.91.

Det er Runde 3 i det nyeste Broadway-show, Nets vs. Knicks, men der er tvivl om, hvorvidt Carmelo Anthony er klar igen efter at have siddet udenfor i to kampe. Han kunne se New York ramle ind i sit første hjemmebanenederlag mandag mod Houston, og Brooklyn håber uden tvivl på, at han bliver på sidelinjen.

I sidste måned røg vi ud i overtid, før Nets kunne erklæres som sejrsherrer, mens Knicks i sidste uge vandt 100-97 i en kamp, hvor Anthony lavede ikke færre end 45 point. Hvis han vender tilbage, vil han afgøre sagen til Knicks fordel.

Nattens spilforslag:
Sats på, at Oklahoma City vinder over Atlanta på handicap -6.5 til odds 1.91.