NBA: Thunder udnytter skrøbelig Clippers-defensiv


Efter at have rullet den røde løber ud for at lokke coach Doc Rivers til Hollywood sigter Los Angeles Clippers efter stjernerne. Hvis det skal lykkes at ramme plet i det, der tegner til at blive et fascinerende drama om Western Conference, så skal de besejre Oklahoma City Thunder.

Efter at have fået en lussing i sidste sæson får de onsdag aften en chance for at vise, at de er klar til kamp, når de tager imod netop OKC. 

Clippers har al den skudstyrke, de har brug for, og holdet laver i gennemsnit flest point per kamp, 109,9. Men hvis forsvaret vinder mesterskaber, sådan som de hævder, så er Rivers' primære opgave at få spillerne til at fungere i systemet og reducere deres pt. vanvittige antal af indkasserede point på 106,4 per kamp.

Selv da Minnesota blev holdt på en skudprocent på 41,7 mandag, blev der lavet 107 point mod LA. Selv holdets bedste defensive spiller, DeAndre Jordan, tillader stadig modstanderen at skyde 61,3 pct. ved kurven, hvilket lover godt for en spiller som Serge Ibaka natten til torsdag dansk tid.

Den spanske landsholdsspiller laver 13,2 point per kamp, og med Kevin Durant på 30,2 point og Russell Westbrook på 19,0 vil OKC få gode muligheder for at banke point på tavlen i LA. Det ligner en kamp med flere end 209 point til odds 1.91, men sats også på Thunder med handicap +3.5 til odds 1.91.

De mange forskellige våben, som Atlanta Hawks er i besiddelse af, kan give New York Knicks et vaskeægte mareridt i nat, når Mike Woodson skal forsøge at lulle sit hold ud af den søvn, der har kastet en 2-4-statistik af sig indtil videre. Holdet blev smadret af San Antonio natten til mandag, da Carmelo Anthony leverede en mager pointhøst på 16, og Knicks kun præsterede en skudprocent på 38 pct.

Det peger altsammen mod store problemer for New York, der skal forsøge at overvinde de to muskelbundter Paul Millsap og Al Horford in the paint med Carmelo Anthony. Fortsætter de sløje takter for NY, kan Woodsons job være i fare. Sats på Atlanta med handicap -4 til odds 1.91.

 
Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Oklahoma City med handicap +3.5 besejrer LA Clippers til odds 1.91


Klik her for at læse vores daglige spilforslag til NBA!