NBA: Vi satser på de mageløse Mavericks i Minnesota


Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks (02:05)


Der var engang, hvor Dirk Nowitzki var NBA's ubetinget bedste power forward, der ikke bar navnet Tim Duncan. Tyskeren er stadig en imponerende figur som 35-årig med 21,5 point per kamp, hvilket kun er lige under hans karrieregennemsnit. Nowitzki står imidlertid over for den mand, der er bedst på positionen anno 2013 natten til tirsdag dansk tid, når Dallas Mavericks besøger Minnesota Timberwolves.

Kevin Love har været en omvandrende double-double på det seneste, hvor han i seks kampe i træk har lavet minimum 25 point og 11 rebounds. Timberwolves er 3-3 i den periode, og med en 15-15-resultatstatistik i denne sæson risikerer de at gøre deres superstjernes meritter overflødige.

Minnesota laver i snit 106,4 point per kamp, hvilket er lige over Mavericks 103,9. Hvis Ricky Rubio kunne skyde bedre end sine 34 pct., ville hans hold sandsynligvis overhale Portland og Houston som ligaens mest strålende offensiv.

Timberwolves har dog i gennemsnit lavet 114 point i deres to sejre over Dallas i denne sæson, mens The Mavs ligger på 107. Pointgrænsen er sat ved 214,5, og der er ikke noget, der tyder på, at det ikke bliver endnu et opgør med masser af point. Dallas har dog på det seneste hevet store sejre hjem på udebane mod Chicago og Houston, og med handicap +4.5 er der stor spilværdi i holdet til odds 1.90.
 

Utah Jazz - Charlotte Bobcats (03:05)

Efter den dårligste start af alle hold i NBA er Utah kommet en smule tilbage i gear med fem sejre i de seneste 10 kampe, og Jazz går efter den anden hjemmesejr i træk, når Charlotte Bobcats kommer på besøg natten til tirsdag.

Bobcats, der snart skifter navn og igen kommer til at hedde Hornets, har tabt tre ud af de seneste fire kampe, og selvom kampene har været tætte, er den velkendte ligegyldighed ved at vende tilbage i spillerne. Vi satser dog på, at Charlotte vinder med handicap +2.5 til odds 1.85 i en kamp, hvor Al Jefferson vil vise sit værd mod sin tidligere arbejdsgiver.


Bedste spilforslag:
Sats på, at Dallas med handicap +4.5 besejrer Minnesota til odds 1.90


Klik her for at læse vores daglige spilforslag til NBA!