NBA: Wizards og Bobcats leverer tæt kamp


Washington Wizards 1.48 Charlotte Bobcats 2.67

Eftersom begge hold har sikret sig pladser i playoff, handler det natten til torsdag om positionskamp, når Charlotte Bobcats skal til hovedstaden for at møde Washington Wizards.

De to mandskaber har stadig pladsen som sjetteseedet at kæmpe for. Den sidder Wizards på i skrivende stund, mens Bobcats er en kamp bagud.

Hvorfor er det vigtigt? Tja, den syvendeseedede ender med at skulle spille mod Indiana eller Miami i første runde i playoff, mens nummer seks skal op imod Toronto eller måske Chicago.

Derfor giver det mening at slutte sæsonen stærkt af og undgå Pacers eller Heat. Selv med Pacers formnedgang på det seneste ville det være overraskende, hvis Indiana ryger ud i første runde, og et hold som Toronto vil umiddelbart være en ønskemodstander for de fleste i den første playoffduel.

Wizards' stjerne John Wall har kaldt dette opgør sæsonens største indtil nu, og det kan han have en pointe i, for hvis Washington taber, vil Charlotte overhale Wizards, da de er bedre indbyrdes.

X-faktoren kan meget vel blive Nene, Washingtons brasilianske forward, der har siddet udenfor i seks uger med en skade. Med Nene i startopstillingen er Wizards utvivlsomt et bedre hold, og de kan hurtigt få brug for ham i kampen for at holde Al Jefferson nede.

Hans tid på banen vil dog blive begrænset, og spørgsmålet er, hvor effektiv Nene er i sin comebackkamp.

Washington-sejr er sat til odds 1.48, og det ligner umiddelbart et sikkert spil, men det bør blive en tæt kamp, og Bobcats kan snige sejren hjem, så sats i stedet på, at Charlotte vinder med handicap +5.5 til odds 1.85.

Atlanta Hawks 1.28 Boston Celtics 3.65 (01:35)

Stakkels Atlanta. Holdet havde en perfekt mulighed for at banke et søm i New York Knicks' ligkiste, men missede chancen. Hawks skal forsøge at komme tilbage på sporet, når Boston Celtics kommer til byen.

Logikken fortæller os, at Atlanta vinder kampen (1.28), men den logik holdt ikke vand natten til onsdag mod Detroit. Celtics vil sandsynligvis give det et forsøg, men vil langsomt og sikkert forsvinde ud af kampen.

Sats i stedet på over 203.5 point til odds 1.90.

Spilforslag:
Charlotte Bobcats vinder med handicap +5.5 til odds 1.85