NBA: Wizards og Raptors skal kæmpe for pointene i hovedstaden


Washington - Toronto (01:05)

En smule motivation kan gøre en stor forskel, og det er en god idé at holde et vågent øje med ambitionerne i midten af NBA's Eastern Conference i anden halvdel af den regulære sæson, hvor holdene enten har sat kurs mod Draft-lodtrækningen eller går efter den nemmeste vej til playoff i mange år.

Blot fem sejre skiller Toronto Raptors på fjerdepladsen fra Orlando på 15. pladsen, og selvom mange præsidenter måske havde regnet med at skulle satse på genopbygning, så handler det nu om at blive det mindst dårlige hold i post-season. Trading-deadlinen nærmer sig, så regn med, at nogle hold går falder sammen og bliver endnu svagere, mens andre griber initiativet og finder sig selv.

Toronto ligner et hold, der - måske mere tilfældigt end overlagt - er med i kampen om det, der engang var en uventet hjemmebanefordel i første runde af playoff. Raptors' held ser ud til at være vendt, efter at de byttede Rudy Gay ud med det, der lignede en håndfuld overflødige brikker.

Canadas NBA-stolthed har vundet fire kampe i træk og otte ud af 10 - en stime der blev understreget af en stor sejr over Indiana for to døgn siden. Raptors har holdt tre af deres fire seneste modstandere under 83 point og har desuden vundet fem ud af seks på udebane.

Natten til lørdag dansk tid rejser Raptors til Washington, hvis Wizards-mandskab har en kamp i baghånden i Eastern Conference, og som utvivlsomt går rundt med playoff-ambitioner.

John Wall scorede 37 point, da The Wiz tabte 88-96 nord for grænsen i november, så sats under pointgrænsen, når Toronto igen skal forsøge at hive en sejr op af posen.
 

LA Lakers - Utah (04:35)

Vestpå vil selv middelmådighed ikke skaffe dig en plads i playoff, så det ser ikke godt ud for vaklende LA Lakers og Utah Jazz, der mødes i Los Angeles natten til lørdag dansk tid.

Lakers har tabt seks kampe i træk inklusiv 103-105 i Utah sidste uge. Pau Gasol missede den kamp, men Lakers har flere skader at bekymre sig om, og Jazz repræsenterer god spilværdi - enten med +3.5 på handicap eller odds 2.45 for sejren.
 

Spilforslag:
Sats på under 193.5 point i kampen Washington-Toronto til odds 1.95


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!