NBA: Wizards tæmmer Bobcats i nat


På et tidspunkt så det ud, som om at det var uundgåeligt, at Washington Wizards skulle blive NBA's dårligste hold i denne sæson. Men de har virkelig forbedret sig, mens Charlotte Bobcats har taget et formdyk så voldsomt, at det risikerer at efterlade Michael Jordans ry som ejer mere tilsmudset end nogensinde før.

I modsætning til mange andre bundhold ser Washington ud til at være opsat på at slutte sæsonen godt af, og John Walls forsinkede debut har kastet en 18-14-statistik af sig, som giver et vist håb for næste sæson. Holdet har også fået god hjælp fra Martell Webster på det seneste, og det er en af de primære årsager til, at Wizards har vundet tre kampe i træk.

Det er blevet lidt af en pervers glæde at se Bobcats kludre i det igen i en periode over 10 kampe, hvor det kun er blevet til én sejr (mod Boston). Der er ingen skader, der kan undskylde nedturen; det er ganske enkelt bare et dårligt hold. Wizards har handicap -7.5 til odds 1.91, og du bør satse på, at de gør Charlotte endnu mere til grin, end holdet allerede er, natten til tirsdag dansk tid.

Miami er nu et af de hold med den næstlængste sejrsrække nogensinde i NBA, men står over for en af sine sværeste opgaver på udebane i form af Boston. Celtics har ikke tabt på hjemmebane siden januar og har vundet de seneste fem gange, Heat har besøgt The Garden. Men med Kevin Garnett ude med skade bør du satser på, at Miami får sin 23. sejr i træk på handicap.

Memphis Grizzlies fortsætter sin rolle som dark horse i West, men holdet har et af de sværeste slutprogrammer i den regulære sæson inklusiv rejser til Oklahoma City, San Antonio, Houston, Utah og LA (Clippers). I nat bør holdet dog have gode chancer, når et skadesramt Minnesota-hold kommer på besøg. Men Timberwolves agerer sjældent prygelknabe på trods af den seneste tids formnedgang, og de har tilstrækkeligt med offensive muligheder til at være et sats værd på handicap +13, hvilket giver odds 1.91.

Spilforslag: Sats på, at Washington vinder over Charlotte på handicap til odds 1.91.

Husk at du kan se kampen live på Unibet TV. Den begynder klokken 00:05!