Wade får det bedste ud af sit besøg hos de gamle "venner" i Miami


Miami Heat vs. Chicago Bulls (kampstart 02:00 natten til fredag dansk tid)

Dagen før det følelsesladede comeback til Miami har Bulls-guard Dwyane Wade (billedet herover) afsløret, hvorfor han forlod Heat på så dramatisk facon i off-season.

Den 34-årige, der stadig har varme følelser for Heat, sagde, at det var et sammebrud i kommunikationen med ledelsen - i særdeleshed præsident Pat Riley - der fremskyndede skiftet til Chicago.

Den trefoldige NBA-vinder fortalte CSU Chicago: "Jeg troede, det var en mulighed at blive der for altid, men shit happens. Og når shit happens, må man være klar til at komme videre. Jeg fandt meget hurtigt ud af, at dette er en forretning".

Wade og Bulls kommer til Miami efter at have tabt 107-115 til Hawks i Atlanta torsdag. Heat (2-4, 1-2 hjemme) tabte 85-97 til Oklahoma City Thunder tidligere på ugen og jagter nu sæsonens tredje sejr og den anden på hjemmebane. Miami vil endnu en gang sætte sin lid til centre Hassan Whiteside (billedet herunder), der i snit laver 17.5 point pr. kamp, 13.8 rebounds pr. kamp og 0.8 assist pr. kamp.

Konklusion

Følelserne vil få frit løb, når Heat ærer Wade med en hyldestvideo i den første timeout.

Wade er en helt i Miami og er organisationens førende gennem tiderne i forhold til kampe (855), spilminutter (30.560), assist (4.944) og erobringer (1.414).

Man kan godt forvente, at den tidligere Heat-stjerne leverer varen under pres og giver igen på den bedst mulige måde ved at kanalisere alle de følelser, der følger med hans tilbagevenden, over i noget positivt.

Selvom det er holdets anden udekamp på stribe bør højtscorende Bulls (107,3 point i snit) have for meget offensiv pondus for Heat, hvis pointsnit er nede på beskedne 96,3, og som ikke vil kunne matche gæsterne, hvis det bliver et skydetelt.

Spilforslag: Chicago-sejr til odds 2.10

Sacramento Kings vs. LA Lakers (04:30 natten til fredag)

I begyndelsen af sæsonen ville de fleste have satset på, at Sacramento Kings og LA Lakers ville ligge i bunden, men begge hold har modbevist kritikerne indtil nu.

Foryngede Lakers er 4-4 (1-3 ude) under den tidligere Warriors-assistent Luke Walton, mens overraskelsen Kings er 4-5 (2-1 hjemme).

Anført af allstar DeMarcus Cousins (billedet herunder) har Kings bygget deres solide start på stabil basket og har kontrolleret kampene både offensivt og defensivt. "Boogie" Cousins har gang i endnu en fremragende sæson, hvor den 26-årige stjerne i snit laver 25,8 point pr. kamp, 8,6 rebounds pr. kamp og 2,8 assist pr. kamp.

Waltons indflydelse på det unge, talenfulde Lakers-hold har fået folk til at snakke om dem som mulige playoff-deltagere i Western Conference, og cv'et inkluderer allerede sejre over potentielle playoff-mandskaberne Atlanta, Houston og Golden State.

Tredjeårs-power-forward fra Kentucky Julius Randle er bedre end nogensinde, og førsterunde-draftpick'et fra 2014 præsterer i snit 14,5/8,1/2,4.

Konklusion

Kings har vundet to sejre i træk mod Raptors (96-91) og Pelicans (102-94) og ser ud til at have fundet vinderopskriften med deres defensive hårdhed, der har holdt modstanderne under 95 point.

Lakers har tilladt over 100 point imod sig i seks af deres otte kampe, og hvis ikke de kan holde "Boogie" og Kings' lille forward Rudy Gay (22,4 point pr. kamp) nede, så vil Kings holde hof på deres nye bane i Sacramento.

Spilforslag: Sacramento-sejr til odds 1.44