Monday Night Football: Optakt til nattens kamp


En perfekt start er blevet afløst af en urovækkende stime af nederlag. Mod San Francisco risikerer Arizona at få sit fjerde nederlag i træk

Det så ellers så godt ud. Nederlagstippede Cardinals fik masser af sejre i begyndelsen af sæsonen. Forsvarslinjen var glohed, quarterbacken Kevin Kolb var fantastisk, holdet vandt de tætte kampe, og man chokerede New England på deres hjemmebane.

Så kom 3-17-slaget mod St. Louis i Uge 5, og siden da har marginalerne ikke været på Arizonas side. Nederlag i overtid mod Buffalo blev fulgt op af endnu et overtidsnederlag ude mod Minnesota.

Holdet har dog fortsat en positiv statistik (4-3), og en sejr mod NFC West-kollegerne San Francisco vil sandsynligvis give et mærkbart løft til Cardinals. Det ser dog ud til at blive ganske hårdt. 49ers (5-2) betragtes som en af favoritterne til titlen - ikke mindst takket være deres stærke forsvar og det effektive løbespil.

Odds 1.30 på udesejren til 49ers lokker dog ikke. San Francisco har ikke imponeret stort i de seneste kampe. Det blev til et klart nederlag hjemme mod Giants for to uger siden og derefter en tæt og ikke overbevisende sejr over Seattle.

Trods de seneste nederlag har Cardinals været med længe i de kampe, som holdet er endt med at tabe. Så vi satser på Arizona i handicapspillet +7 til odds 1.85.