NFL: Alt hvad du har brug for at vide før Packers-Bears


Green Bay Packers 1.38, Chicago Bears 3.05

Green Bay blev overrasket af 49'ers i premiererunden.

Nu får Packers muligheden for at rette op på tingene mod ærkerivalen Chicago Bears.

Green Bay var suveræne gennem hele den regulære sæson i fjord. Men denne sæson må man leve uden mærkatet "umulig at slå". Packers tabte nemlig allerede i første runde - hjemme mod San Francisco 49'ers.

Og der var egentlig ikke så meget at snakke om. 49'ers dominerede kampen, og den ellers så suveræne Aaron Rodgers havde en svær aften (selv om andre QB's nok gerne ville tage til takke med 303 yards og to TD's). Men nederlaget kan hurtigt være glemt, hvis Packers tæsker rivalen Chicago Bears natten til fredag dansk tid.

Bears indledte sæsonen med at tvære Indianapolis Colts ud med 41-21 i en kamp, hvor holdets offensiv fungerede perfekt. Bears QB, Jay Cutler, har gennem årene fået en hel del kritik for sin dårlige vane med at kaste bolden direkte til modstanderne i form af interceptions. Nu viser han, at han faktisk evner at kaste med næsten knivskarp præcision. Det hjælper, at Bears nu har Brandon Marshall på holdet - en spiller, der fik ni receptions, 119 yards og en touchdown mod Colts.

Der er ingen snak om, at Packers er storfavoritter, og odds 1.35 på hjemmesejr lokker ikke særskilt. Det gør spillet på antallet af scorede point derimod. Green Bay har som sagt en uhørt stærk offensiv, og hvis Chicago skal hænge på, bliver Cutler nødt til at kaste ofte. Vi satser på over 51,5 point (inklusiv overtid) til odds 1.92.