NFL: De bedste tip til Super Bowl


Det bliver ikke større end Super Bowl, og derfor er denne kamp naturligvis den eneste på programmet i NFL i weekenden. Handicap er i San Francisco 49ers' favør med 3.5 point i forhold til Baltimore Ravens, hvilket kunne friste mig lidt til at satse på underdog'en, eftersom Ravens har vundet på udebane i deres to seneste playoffkampe. Selvom der kun er én kamp på programmet, betyder det ikke, at der ikke er masser af spændende spilmuligheder. Netop fordi det er Super Bowl, ja, så kan du faktisk spille på stort set alt. Når alt kommer til alt, så er det jo Amerika!
 

Det sikre spil: Colin Kaepernick laver over 45.5 rushing yards til odds 1.75.

Det er det spil, jeg bedst kan lide, fordi det ikke er sandsynligt, at Ravens vil satse det hele defensivt på at stoppe Kaepernick, sådan som Falcons gjorde mod San Francisco i The Conference Championship. Det virkede sådan set fint, eftersom Kaepernick ikke fik mange yards, men det tillod Frank Gore at få en masse af slagsen og gav et touchdown til LaMichael James på en såkaldt "veer-option" (James løb på ydersiden af Kaepernick) - noget som 49ers ikke havde brugt før i sæsonen. Noget andet, der gør dette spil endnu mere attraktivt, er, at Ravens går meget aggressivt efter kasteren, men Kaepernick er utrolig dygtig til at tage slagsmålet om de små antal yards, samtidig med at han nyder at løbe længere ture med bolden. Det giver to måder, hvorpå vi kan komme op til 46 yards.
 

Outsideren: Randy Moss laver touchdown til odds 4.25

Moss vil måske blive overset, når 49ers kommer tæt på mållinjen, men jeg ser en god mulighed for, at Moss gør mod Baltimor, hvad deres Torrey Smith har gjort mod andre hold i løbet af sæsonen: Han slår en cornerback i single-coverage og sørger for overraskende point. Jeg ville også overveje at spille på Vernon Davis og Dennis Pitta (de to holds respektive tight-ends), selvom jeg samtidig føler mig fristet af spillet på under 47 point til odds 1.91, hvilket selvfølgelig betyder, at jeg ikke kan håbe eller tro på alt for mange touchdowns.
 

Bedste spilværdi: Holdet, der scorer først, vinder ikke - til odds 2.35.

Jeg er overbevist om, at det bliver en tæt kamp, og jeg er også fristet af at spille på, at Ravens scorer først. Men det ser jeg ikke som nogen garanti for, at de vinder, og fordi oddsene peger mod det hold, der scorer først, så bliver det et ganske godt spil. Jeg tror heller, at kampen går i overtid, da Ravens har en meget effektiv fieldgoal-sparker i form af Justin Tucker, mens Niners-veteranen David Akers har lavet ekstremt mange fejl gennem hele sæsonen.
 

Niks pille: Kampens resultat!

Ravens og antallet af point frister meget, og jeg er ret overbevist om, at de kan gå hen og vinde kampen lige på, som de gjorde mod Denver og New England. Men jeg ender med at satse på 49ers, når jeg skal følge min egen indskydelse: Jeg mener, at deres hold har bedre balance og har flere våben, der kan besejre et ellers rigtig godt Baltimore-defence, der er blevet klar lige i rette tid.

Kampen mellem Harbaugh-brødrene tager al opmærksomheden, men det, jeg også synes, er interessant, er, at begge 49ers-coordinators, Greg Roman og Vic Fangio, trænede Ravens (dog før John Harbaugh-æraen). Vi har her at gøre med to hold, der spiller football baseret på råstyrke oppe foran, men 49ers er meget kreative offensivt, og Ravens har evner inden for de store spil og har i Ray Rice den spiller, der er i stand til at lave det spektakulære spil, der redder kampen. Jeg holder meget af den måde, som Ravens' defensiv fungerer på, men den næstmest sandsynlige spiller i forhold til at lave et spektakulært spil, er nok Kaepernick, og derfor vælger jeg Niners. Du kan også vælge at følge din egen logik eller satse på din egen mavefornemmelse forud for denne store kamp.
 

Unibet tilbyder masser af spil på Super Bowl natten til mandag. Klik her for at læse mere.