NFL: Optakt til Carolina Panthers vs. New York Giants


I uge 2 så vi mange hold komme tilbage fra premierenederlag.

To af de hold, der er 1-1 før uge 3, mødes i torsdagskampen: Carolina Panthers og NY Giants.

Premierrunden i NFL plejer at byde på mange overraskelser. Efter uge 2 kan man drage et par konklusioner af holdenes præstationer. Men da mange af de hold, der var en skuffelse i uge 1, kom tilbage i uge 2, må vi vente lidt med konklusionerne.

Et af de hold, der er yderst vanskeligt at bedømme, er New York Giants. De regerende mestre tabte i premieren mod Dallas, og var i store problemer mod Tampa Bay i sidste weekend. Men så vågnede QB Eli Manning og var rigtig skarp i sidste quarter, og Giants vendte kampen til en sejr på 41-34. Spiller Giants som i det sidste quarter i den kamp, er der ingen, som kan stoppe dem. Problemet er bare, at Giants har set vældigt rystede ud indtil da.

Så spørgsmålet lyder: Hvilket Giants-hold dukker op til kampen mod Carolina i nat? Det er nødvendigt, at man spiller bedre end mod Buccaneers, for Carolina har mange farlige offensive våben, der kan straffe Giants, hvis chancen byder sig. Panthers indledte med et nederlag til netop Tampa Bay for siden at slå New Orleans med 35-27. I den kamp viste den unge QB Cam Newton, hvorfor han er en af ligaens mest seværdige spillere. Faktum er, at Panthers - tidligere et ret blegt og trist hold - byder på rigtig god football netop nu.

Det er en svær kamp at forudse, men det er hjemmesejren til Carolina, der lokker mest. Giants er formodentlig uden runningbacken Ahmad Bradshaw (det kan være en god idé at tjekke hans situation så tæt på kampstart som muligt), og med en Cam Newton i form, får New York-holdets defensiv, der har givet henholdsvis 24 og 34 point væk i de to seneste kampe, nok at se til.