NFL: Packers kan gøre Giants til de små


Det er i denne weekend, de store drenge støder sammen, og det er tid til at finde ud af, om de hold, der har overrasket positivt (Carolina og Kansas City for eksempel), er den ægte vare eller bare ligner.

Ubesejrede Chiefs rejser til Denver med den stærkeste defensiv i ligaen mod ligaens mest spektakulære offensiv. Problemet for Chiefs er, at deres offensiv har svært ved at hæve sig over det gennemsnitlige, og ude på Mile High har jeg på fornemmelsen, at gæsterne løber tør for gas først.

Broncos bør vinde, men spørgsmålet er hvor meget. I det meste af sæsonen har jeg til min store fortrydelse styret uden om de store handicapspil på Denver, og med tanke på Mannings ankelskade er jeg i tvivl om 9.5.

Andetsteds skal 49ers en tur til New Orleans, efter at holdet tabte til Panthers. Saints derimod kommer med en kamp i Dallas i bagagen, hvor de ikke fik den mindste modstand.

San Franciscos kastespil er statisk med Colin Kaepernick, der kun går til to forskellige receivers. Deres defensiv er solid og kan tvinge Saints op i luften, men New Orleans bør være i stand til at lave nok point til hele tiden at være det ene skridt foran.

Patriots, der har siddet over i den seneste runde, må finde sig i at være outsidere mod Panthers, der fik en stor sejr i San Francisco og pt. har NFL's næstdygtigste defensiv. Ja, deres program har været nemt, men det samme har New Englands.

Man spekulerer på, hvad Bill Belichick vil stille op med pausen - The Pats er notorisk effektive efter at have siddet over - selvom han nok havde foretrukket at spille søndag i stedet for at følge pausen op med en kort uge. Under 46.5 point ligner et godt bet her.
 

Ugens frække: Packers slår Giants til odds 2.90 

Dette er en kamp, der lignede en tyvstart på playoff, da sæsonen begyndte. Packers har skadesproblemer og er på udebane, og jeg havde egentlig i første omgang satset på e Giants-sejr, men med tanke på deres tendens til at miste bolden og deres fejlbehæftede defensiv, er der tale om en dyst, Packers kan vinde - og oddset er fristende.


Klik her for at spille på NFL hos Unibet!