Bundesliga betting: Efter nederlaget til Real ser fremtiden ikke lysere ud når Schalke møder Bayern


Hertha BSC - SC Freiburg

Nøglespiller Adrian Ramos ser ud til at blive klar til fredag aftens kamp på Olympia Stadion, trods en mindre skadet læg. Dog er angriber Sandro Wagner suspenderet og anfører Fabian Lustenberger (forstrækning) står heller ikke klar.

Christian Streich har ikke noget seriøst fravær, men hans hold, der ligger på en 17 plads, er alligevel outsiders mod Hertha, der har spillet super effektivt på det seneste. Det bliver nok ikke en kamp med overflod af mål. Under 2.5 mål står til 1.85.


Borussia Dortmund - 1. FC Nürnberg 

Nürnberg har vundet fire ud af fem kampe efter vinter pausen og har kun tabt til Bayern. Endnu et nederlag kan dog være på plakaten på Signal Iduna Park. 

Center-back Per Nilsson er suspenderet, midtbanespiller Timo Gebhart og Makoto Hasebe er skadede og angriber Daniel Ginczek er selvfølgelig stadig ude med et skadet korsbånd.

Dortmunds selvtillid er blevet boostet af 4-2 sejeren mod Zenit St. Petersburg og det faktum at Mat Hummels er tilbage til lørdagens kamp. Spil på Borussia -1 til 1.73.


Bayer 04 Leverkusen  - 1. FSV Mainz 05

Sami Hyypiäs hold har tabt syv ud af de sidste ni kampe i Bundesligaen og Champions League. Ingen ved rigtigt, hvad problemet er, men Mainz vil med garanti prøve at gøre det så håbløst og akavet for Leverkusen som muligt og udnytte modstanderens manglende selvtillid.

Emir Spahic og Gonzalo Castro er begge suspenderet, men bliver nok ikke savnet ,med den form de er i. Thomas Tuchel må klare sig uden én af hans bedste spillere, angriber Nicolai Müller. 

Leverkusen kan måske lige snige sig til en sejr, men jeg har på fornemmelsen, at Mainz kan få et point. Uafgjort giver pengene 3.6 gange igen.


Werder Bremen - Hamburger SV 

Mirko Slomka håber hans hold, kan tage momentum videre fra 3-0 sejren over Dortmund til "Nord-Derby" mod Werder.

Det primære line-up spørgsmål omhandler Rafael van der Vaart. Er anføreren fit nok til at starte og hvis han er, vil Slomka vælge ham? En mere defensiv formaton uden hollænderen er også en mulighed. Forsvarsspiller Heiko Westermann er stensikkert ude (det kunne være værre).

Suspensioner for Luca Caldirola og Felix Kroos tvinger Robin Dutt til at ændre hans notorisk shaky bagkæde. Werder kan ende med et nederlag. Oddsne på at HSV vinder er 2.55.


FC Augsburg - Hannover 96

Jeong-Ho Hong kommer ind i stedet for den suspenderede Jan-Ingwer Callsen-Bracker som center-back, men det er de primære ændringer Markus Weinzierl, behøver bekymre sig om.

Med 10 points fra fem kampe i det nye år, er Augsburg en af de formstærke hold i ligaen i øjeblikket og deres succes kommer formentlig til at fortsætte. Hannover's mini-rival - to sejre på de første to kampe - er sårbare i forsvaret og uinspirerende på midtbanen.

Tag Augsburg til 1.80.


Eintracht Braunschweig - Borussia Mönchengladbach

Thorsten Lieberknecht forlængede sin kontrakt til 2017 fredag morgen, en imponerende selvtillid taget Braunschweigs næsten sikre nedrykning i betragtning.

Jobsikkerhed kan få Lieberknecht til at køre en mere offensiv stil i de følgende kampe. Han kan sætte sit stærkeste line-up i spil og vil prøve at overraske Gladbach med en 4-4-2 formation. Foals er selvfølgelig favoritter, men mangler stadig at vinde en kamp siden vinter pausen.

Denne kamp bør give nogle mål. Over 2.5 til 2.00.


FC Bayern Munich - Schalke 04

Jens Keller har joket med at sætte holdbussen på mål, men vil det være nok til at undgå dobbelte cifre mod Bayern?

Schalke var så skrækkeligt dårlige i 6-1 nederlaget til Real Madrid hjemme, at man kan frygte det værste for dem på Allianz Arena. Center-back Felipe Santana er ude - ikke at det er nogen dårlig ting taget onsdag aften i betragtning. Julian Draxler kommer nok heller ikke til at starte efter en fiberspringning i låret. Man kan også være lidt bekymret for anfører Benedikt Höwedes form.

Bayern må klare sig uden Thomas Müller og Franck Ribéry, men Pep Guardiola har for mange spillere at vælge fra alligevel. Bayern -1 til 1.52.


TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg

Markus Gisdols hold er sikre i midten, men det er et hold af ekstremer. Kun Bayern og Dortmund har scoret flere mål end dem denne sæson, kun Stuttgard og Hamborg har ladet flere gå ind.

De skal op imod et Wolfsburg hold, som vandt en af deres mest overbevisende kampe denne sæson - 3-1 over Leverkusen sidste lørdag. Udebaneholdet må måske undvære Bas Dost, men Ivica Olic er en fin Plan B.

Det er en relativt åben kamp og det skal nok blive underholdende. Over 3.5 mål står til odds 2.40.


Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 

Hjemmebaneholdet var uheldige nok til at blive sparket ud af Europa League af Porto i en sensational kamp tirsdag aften. En række af skader vil gøre udskiftningerne til holdets svage side og anfører Pirmin Schwegler må undværes på grund af suspension. Armin Vehs hold kunne meget vel være lidt træt i kampen mod hans gamle hold.

The Swabians har haft en stribe af syv forfærdelige kampe uden et enkelt mål, men man kan håbe på, at den tilbagevendte anfører Christian Gentner på midtbanen vil bidrage med noget erfaring og kvalitet til holdet. Det er nok sidste chance for træner Thomas Schneider. Hans spillere vil åbenbart have ham til at blive.

De er gode nok til i det mindste at få et enkelt point. Dobbelt chancen på Stuttgart kan spilles til 1.62.