Bundesliga: Forvent mål når Leverkusen møder Dortmund


Bayer Leverkusen 3.20 Uafgjort 3.50, Borussia Dortmund 2.10 (Kickoff: søndag kl. 17.30)
 

Det er nummer to mod nummer tre på BayArena, og alt tyder på, at det går hen og bliver en hæsblæsende fodboldkamp. I de seneste år har vi set talrige eksempler på, at de indbyrdes kampe mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund er fyldt med aggressivitet.

Der vil være masser af offensive talenter på banen i søndagens topkamp, eftersom både Sascha Lewandowski og Jürgen Klopp kan stille med deres stærkeste startopstillinger. Godt nok er Dortmunds forsvarsspiller Neven Subotic ude, men han har en fuldgod erstatning i Felipe Santana.

Rent taktisk er der også tale om en rigtig lækkerbisken: Hvordan vil Leverkusen, der altid er mest tilfredse med at falde lidt tilbage og lade modstanderen komme, håndtere Dortmunds høje presspil? Kvaliteten af afleveringerne fra forsvarskæden vil være nøglen til succes for værterne søndag aften.

Hvis Leverkusen kan slippe ud af gæsternes voldsomme pres, så vil den plads, der bliver gjort tilgængelig, være det rene guf for Kiessling & Co. Det bør blive en kamp med en hel del mål. Over 2.5 mål giver odds 1.70, mens over 3.5 kaster odds 2.75 af sig.
 

Klik her for at spille på weekendens topkamp i Bundesligaen mellem Leverkusen og Dortmund.