Bundesligaen: Forvent mål mellem Leverkusen og Bayern.


Hannover 96 - Hertha BSC

Fredag aftens kamp på HDI-Arena er et af de sjældne tilfælde, hvor begge hold er glade for at spille i Hannover. Holdet med Mirko Slomka som træner har vundet alle fire kampe i Lower Saxony denne sæson og spiller altid stærkere på hjemmebane. Hertha vil være lettede over at være væk fra deres egen Olympic stadion, da der er spænding mellem grupper af fans. Hold øje med hold nyheder: hvis Ya Konan ikke kan spille, vil Hannover se tyndt ud i angrebet - Mame Diouf er ude med en forstrækning i låret. Hertha har gode muligheder i midtbane angrebet. Med mindre Ya Konan er i bedring, vil det give mening at stå imod Hannover (for en gangs skyld). Støt berlinerne på en dobbelt chance på 1.55.

VfB Stuttgart - Werder Bremen

Det er en sjælden lørdag ude for Swabians, som har stået godt siden Thomas Schneider tog over fra Bruno Labbadia. Bremen burde aldrig have tabt deres 2-0 og 3-2 føring til en uafgjort 3-3 hjemme mod Nürnberg sidse uge, men kampen viste at Robin Dutt stadig har vej tilbage, før det notorisk svage forsvar er på ret kurs igen. Gæsterne er svækket af skader hos forsvar Lukimya og forsvars midtbanespiller Cedrick Makiadi, Sebasian Prödl og Felix Kroos vil være inde i stedet for dem. Stuttgart har stadig Thorsten Kirschbaum, som stand-in for den skadede målmand Sven Ulreich, men ellers er der ingen andre problemer. Støt VfB på odds 1.72.

 

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 

Det er nummer syv mod nummer et, men de to Borussias ligner alligevel hinanden - Foals gav to point væk til Augsburg, som ellers havde nået en fjerde plads. Midtbanespiller Granti Xhaka kommer tilbage efter hans suspension, men flere ændringer er ikke forventet fra Lucien Favres side. Jürgen Klopp kommer til at mix it up: Blaszczykowski kommer formentlig ind for at aflaste nogle trætte ben. Dortmund brugte en del energi under deres 3-0 sejr over Marseille midt på ugen. Det er sådan en slags kamp, de ikke kunne have vundet sidste sæson og Gladbach med en 2-0 start er til fantastiske odds 1.34.

 Mainz 05 - TSG Hoffenheim  

Begge hold har lige mange point (9) fra syv kampe, men Mainz har scoret mindre og indkasseret flere mål. Mens Mainz har tabt fire kampe i træk i ligaen (plus deres cup kamp mod Köln), har Hoffenheim vist klassisk mid-table uengagement, specielt til udekampe. Når det kommer til spillere og hold dybde, så er Markus Gisdols hold i bedre form. Tag TSG for DNB til 2.06.

Schalke 04 - FC Augsburg 

Royal Blues kom afsted med en fremragende 1-0 sejr i Basel i midten af ugen, hvilket lettede presset på manager Jens Keller (for nu). De dårlige nyheder er, at winger Jefferson Farfan er ude den næste måned, så Max Meyer (18) bliver stand-in. I angrebet er Adam Szalai klar til at spille igen. Augsburg kan stille med deres stærkeste XI og Markus Weinziers hold har haft en god start på sæsonen (10 point fra syv kampe), men de har noget af en opgave for. Schalke står til at vinde for 1.75.

VfL Wolfsburg - Eintracht Braunschweig

Det er det første Lower Saxony opgør i toppen - og i følge Ulvenes træner Dieter Hecking "den nemmeste kamp i sæsonen for Braunschweig". Det er en måde at se det på. Statistikken siger måske noget andet. Eintracht har kun vundet et point indtil videre og manageren Thorsten Lieberknecht har selv udtalt, at det kræver forandringer at stoppe nedturen. Hecking derimod, tror det nærmere er et klogt trick, for at tage presset af holdet. Braunschweig håber at angriber Dombi Kumbela bliver rask hurtigt(han er på antibiotika), men det er lidt svært, at føle sig sikker på deres chancer. Wolfsburg til -1 for 1.77.

Bayer 04 Leverkusen - Bayern Munich

Begge hold vandt i Champions League, men Leverkusens sidste minuts 2-1 mod Real Sociedad var ikke nær så imponerende som Bayerns 3-1 ødelæggelse af Man City på Etihad. Der er ingen bekymringer om skader for Sami Hyypiä. Hvis han laver nogle ændringer, bliver det kun for at holde spillet friskt. Pep Guardiola kan blive tvunget til at spille uden højreback Rafinha - Philipp Lahm bliver måske nødt til at gå tilbage til hans gamle position. I angrebet forventes det at Mandzukic kommer tilbage ind for Müller. Leverkusen, med deres defensive midtbane og formidable strategi for kontra-angreb, er præcis det som potentielt kan give Bayern problemer, men gæsternes form er bare lidt for god på nuværende tidspunkt. Med henblik på Bayerns odds, så anbefaler jeg at tage begge hold scorer for 1.53

FC Nürnberg - Hamburger SV


Bert van Marwijk havde brug for massere af held (sidste minuts udligner fra Marcell Jansen) for at redde et point hjem i hans første kamp som cheftræner (2-2 i Frankfurt). Resultatet har om ikke andet lettet lidt af presset på træneren. Hamborg forventes at stille med et uændret hold, mens Nürnberg burde være stærkere nu hvor Markus Feulner (midtbanespiller) og Per Nilsson (centerback) er tilbage og startende i XI. Holdet fra nord bliver ikke slået på Frankenstadion. 1.50 på den dobbelte chance.

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 

Christian Streichs problemer bliver større og større. De tabte igen i Europa League (2-0 i Seville) og ha stadig kun vundet en kamp denne sæson (mod Stuttgard i DFB Cup). For at gøre det endnu værre, er Freiburgs bedste forsvarsspiller Fallou Diagne blevet suspenderet. Samtidig er det usandsynligt at Jan Rosenthal og Alex Meier bliver klar til Frankfurt, men Armin Veh's hold har vist at de også kan klare international action. De spillede godt under deres 3-0 sejr på Apoel Nicosia i torsdags. Freiburgs problemer er ikke overstået lige med det samme. Frankfurt DNB til 1.75.

Spil nu på weekendes Bundesliga action.