Capital One Cup: Chelsea verfer Derby til side og booker semifinaleplads


Derby tabte 0-2 i FA Cup'en til Chelsea tilbage i januar. McClarens gutter ønsker imidlertid at gentage bedriften fra 1968/69-sæsonen, hvor The Rams besejrede Chelsea 3-1 i ligacup'en. Tirsdag aften spiller de to klubber således om avancement til semifinalerne i samme turnering.

Det er to hold i forrygende form, der mødes på Pride Park. Derby skilte Fulham ad med cifrene 5-2 i den seneste runde af Capital One Cup, og The Rams har kun ét point op til førerholdene, Bournemouth og Middlesbrough, i The Championship efter 4-0-2 i de seneste seks kampe. Selvom et af de to nederlag kom mod netop Middlesbrough, så er Derby et helt andet hold på hjemmebane end på udebane.

Manager McClaren må klare sig uden karantæneramte Ryan Shotton, men derudover har Derby ingen bekymringer, hvad start-11'eren angår.

Se højdepunkterne fra Derby-Chelsea (0-2) i januar 2014:

Chelsea fik ikke let spil mod League Two-klubben Shrewsbury Town i den forgangne pokalrunde; et sent Shrews-selvmål sikrede dog 2-1-sejren og avancement for José Mourinhos drenge. Stamford Bridge-klubben er kommet tilbage på sejrssporet efter 1-2-nederlaget til Newcastle i begyndelsen af december; 3-1 mod Sporting Lissabon i Champions League blev efterfulgt af en sikker 2-0-sejr over Hull i lørdagens ligakamp.

Midtbanespiller Cesc Fabregas er tilbage efter at have afsonet karantæne i sidstnævnte kamp, mens målmand Petr Cech har behov for spilletid og sandsynligvis starter mellem stængerne, da Thibaut Courtois ikke er helt fit efter sin skade.

The Pensioners har ikke tabt i de seneste syv kampe mod Derby (7-1-0), og vi skal helt tilbage til oktober 1999 for at finde den seneste Derby-sejr over Chelsea (3-1). Vi tror, holdet fra det vestlige London stikker af med sejren i Derbyshire. Dermed fortsætter klubbens jagt på fire trofæer i denne sæson.

Spilforslag:
Sats på, at Chelsea vinder med -2 i handicap til odds 4.00
Sats på 1-4 til Chelsea til odds 20.00