Ed Malyons sikre spil: Sats på Panathinaikos-handicapsejr i London i aften


I aften kulminerer Europa Leagues gruppespil, og der er en hel del, der stadig skal afgøres.

Ikke mindst i Gruppe J, der inkluderer Tottenham Hotspur, Panathinaikos, Lazio og Maribor, og hvor Spurs tager imod deres græske rivaler i London. Begge hold har stadig muligheden for at kvalificere sig.

Klubben fra Nordlondon er ganske vist ubesejret efter fem EL-kampe - én sejr og fire uafgjorte - men der er ikke nogen grund til, at de er helt nede på odds 1.27 for en sejr.

Så lavt et odds indikerer, at Andre Villas-Boas' tropper kan se frem mod en komfortabel sejr, men selvom formen er ved at være der i Premier League, så har holdet ikke set specielt imponerende ud i Europa endnu.

Den eneste sejr hidtil var på hjemmebane mod slovenske Maribor, til trods for at Tottenham har spillet med meget stærke start-11'ere gennem ghele gruppespillet. Holdets kampe har generelt også indeholdt få mål, og det er kun sejren over Maribor, der er gået over 2.5-grænsen.

Derfor er det bemærkelsesværdigt, at Panathinaikos på +2-handicap giver hele 1.85. Grækerne har en rutineret defensiv kæde, der inkluderer tre spillere, der har gjort det græske landshold så vanskeligt at score mod de seneste 10 år.

Athen-holdets 4-4-1-1 vil være langt mere rigid og lavtliggende end Spurs'. Toché - målscorer i det omvendte opgør - ligger forrest i formationen, hvor han holder på bolden og venter på offensive løb fra eksempelvis Sissoko og Zeca.

Spilstrategien til dette opgør bør være at satse på Panathinaikos med +2-handicap, og selvom Spurs skulle vinde, så tager vi en fin gevinst hjem.