Falcao og fem andre angribere med mulig kurs mod Chelsea.


Jose Mourinho har givet kraftige hints til, at han vil prøve at sikre sig Monaco-angriberen Radamel Falcao til sommer. Demba Ba, Fernando Torres og Samuel Eto’o har alle skuffet i kampen om at overbevise Mourinho om, at de har, hvad der skal til.

“Vores problem er, at vi mangler en angriber,” fortalte Chelsea træneren til fransk TV. "Jeg har ikke Falcao, men Falcao har heller ikke en klub. Hvem vil spille foran 3.000 tilskuere?" spurgte Mourinho retorisk

Men, hvad hvis Mourinho ikke får indhentet Falcao, som er bundet til en lukrativ kontrakt i Monte Carlo? Unibets Michael Da Silva ser nærmere på mulighederne…

Mario Balotelli

Mourinho og Balotelli var henholdsvis træner og spiller hos Inter Milan og alt imens deres forhold ikke altid var lige godt, synes der at være en gensidig respekt mellem duoen. Mourinho ved, han har brug for en mand med målgaranti. Det har Balotelli vist hos Milan denne sæson med sine 14 fuldtræffere i 27 kampe - Italieneren har mål i sig. Derudover har Balotelli, som 23 årig, stadig sine bedste år foran sig, men spørgsmålet er, om Mourinho tør satse på en relativt uforudsigelig karakter?

 

 

Mario Gomez

Gomez blev måske regnet for overflødig i Bayern Munchen, men han er stadig en god angriber. Skader har ødelagt hans første sæson hos Fiorentina, men som 28 årig, har tyskeren stadig mere at give af. Kvaliteterne vil han bevise for Die Nationalmannschaft under sommerens World Cup. Gomez vil være et langt billigere alternativ end de andre på listen og eftersom Mourinho løbende minder Manchester City om vigtigheden af financielt fairplay, ja så kan Gomes være den bedste økonomiske løsning.

 

 

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan hævdede denne uge, at han ville have “knust Premier League forsvar, som i alle andre lande", hvis han havde spillet i England. Svenskeren har haft et lunkent forhold til at spille i England, siden han blev spurgt af Arsene Wenger om at prøvespille i Arsenal. Han svarede: "Zlatan gør sig ikke i prøvespil". Men, hvis han kan komme sig over det, ville Ibragimovic være den ideele kortsigtede løsning for Chelsea. Det er ikke nogen nem opgave, men hvis nogen kan, er det Mourinho.

 

Stefan Kiessling

Kiessling har nydt et par gode sæsoner i Bundesligaen med Bayer Leverkusen og har været en vigtig brik i at få holdet til denne sæsons Champions League. Men som 30 årig har den tidligere landsholdsspiller blomstret sent. Selvom Mourinho kunne få Kiessling for så lidt som £10 millioner, kan alderen blive en hæmsko. Mourinho vil have en angriber, der holder længere end til jul.

 

 

Diego Costa

Hvis Mourinho ikke kan sikre sig Falcao, er det ret sandsynligt, at han ser mod Atletico Madrid og sensationen Diego Costa. Den 25 årige Brazilianer/Spanier har scoret hele 26 mål i 29 kampe denne sæson og kunne ende, som både La Liga og måske endda Champions League vinder. Som stor og stærk passer Costa på Mohinhos ønskede profil. Ikke nogen dårlig Plan B.


Sejrer Chelsea over Drogba & co når de møder Galatasaray onsdag i Champions League? Spil på kampen nu.