Bundesliga: Både Augsburg og Mönchengladbach kommer på tavlen i fredagskampen


Syvende runde i Bundesligaen sparkes i gang fredag aften med en kamp mellem to klubber med hver ni point. Værterne, Augsburg, har endnu ikke spillet uafgjort, og på hjemmebane er der grund til at have stor respekt for holdet. Gæsterne fra Mönchengladbach har indtil videre også gjort det godt på eget græs, men på udebane har det været noget nær katastrofalt.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Weinzierl må klare sig uden Bobadilla og stiller med samme start-11'er, der tabte 1-2 i Hannover. Den centrale angriber hedder dermed Mölders.

Gæsterne har Xhaka i karantæne. Træner Favre stiller igen i en 4-4-2-formation med Kruse og Raffael som angrebsduoen.
 

Form

Augsburg kom skidt i gang med to nederlag (0-4 mod Borussia Dortmund og 0-1 mod Werder Bremen), og det lignede endnu en sæson, hvor det handlede om overlevelse. Derefter vandt holdet imidlertid tre kampe i træk over Stuttgart, Nürnberg og Freiburg, før nederlaget til Hannover sidste lørdag.

Borussia har vundet samtlige kampe på eget græs (mod Hannover, Werder Bremen og Eintracht Braunschweig) og har tabt samtlige udekampe (mod Bayern München, Bayer Leverkusen og Hoffenheim).
 

Indbyrdes opgør

I de seneste tre indbyrdes opgør i Augsburg er det blevet til én sejr til hver hold og én uafgjort. I sidste sæson spillede de to hold 1-1 på banen.
 

Odds & vurdering

Augsburg bliver betragtet som lille favorit med odds 2.40, mens en sejr til udeholdet giver 2.85. Uafgjort er sat til odds 3.40. Favre & Co. har som sagt gjort det meget skidt på udebane indtil videre, men to af de tre udekampe har været mod Bayern og Bayer Leverkusen - to klubber der må regnes som meget stærkere end Mönchengladbach.
 

Spilforslag:
Sats på, at begge klubber scorer til odds 1.67


Klik her for at spille på Bundesligaen hos Unibet