Bundesliga: Bayern rejser sig i Di Matteos tilbagevenden til Allianz Arena


Bayern München 1.12 Uafgjort 8.75 Schalke 04 18.00 (Kickoff tirsdag 20:00)

Bayern husker kun alt for godt, sidst Roberto Di Matteo besøgte Allianz Arena som træner; i maj 2012 besejrede Di Matteo og Chelsea det tyske mesterhold og vandt siden Champions League.

En lignende imponerende defensiv indsats er påkrævet fra Di Matteos Schalke-mandskab tirsdag aften, hvor Bayern vil være sulten efter at hævne sit overraskende store nederlag i Wolfsburg fredag aften.

Schalke må undvære Klaas-Jan Huntelaar efter hollænderens unødvendige røde kort i sejren over Hannover, der kastede seks spilledages karantæne af sig. Det vil dog næppe gøre en forskel i opgøret, hvor vi forventer en trodsreaktion fra Bayern, der vinder kampen med handicap -2 til odds 1.92.

Eintracht Frankfurt 4.25 Uafgjort 3.60 VfL Wolfsburg 1.82

For Wolfsburg handler det derimod om at følge op på den fantastiske sejr fredag aften, og en udekamp mod målfarlige og defensivt skrøbelige Frankfurt bliver en god test. Dieter Heckings mandskab viste fredag sin evne til at spille tålmodigt og slå til på giftige kontraløb.

Med tanke på Frankfurts hang til at angribe - noget, der tilskrives træner Thomas Schaaf - bør kampen bekomme Wolfsburg, så længe gæsterne kan holde hjemmeholdets angreb i skak. Mens Frankfurt har ligaens dårligste hjemmebane på eget græs, er det kun Bayern, der har scoret flere mål på hjemmebane. Det bør blive en god kamp, men Wolfsburg har odds 1.82 på at snige sejren hjem.

Borussia Mönchengladbach 1.53 Uafgjort 4.10 SC Freiburg 6.25

FBL-EUR-C3-LIMASSOL-MONCHENGLADBACH : News Photo 

Gladbach havde ingen problemer mod et tandløst Stuttgart-hold lørdag og sneg sig dermed op på tredjepladsen blot ét point foran Leverkusen på sjettepladsen. Lucien Favre har dog før vist sig i stand til at rotere, og spillere som Raffael, der ikke startede mod Stuttgart, kan meget vel få chancen fra start mod Freiburg.

Christian Streichs hold vandt også i weekenden, hvor de kom tilbage efter at have været bagud og smadrede Frankfurt takket være en utrolig debut fra lånespilleren Nils Petersen. Han scorede hattrick og jokede efterfølgende med, at en øltønde kunne have scoret alle tre mål. Han starter sandsynligvis i Gladbach, men kan meget vel ende som taber efter et opgør, som hjemmeholdet har odds 1.53 på at vinde.

Hannover 96 2.20 Uafgjort 3.40 FSV Mainz 05 3.20

Mainz vil være smækfyldt af selvtillid, efter at holdet satte en stopper for en sejrstørke på ni kampe med en 5-0-lussing mod Paderborn. Især var det imponerende at se Pablo De Blasis og Yunus Mallis samarbejde, da de to sørgede for de tre første scoringer.

Træner Kasper Hjulmand vil lugte blod ude mod Hannover, der tabte knebent i Schalke lørdag. Mainz har kun vundet én af sine seneste syv kampe, men har kæmpet sig væk fra nedrykningszonen for en stund. Begge hold forventes at slutte midt i tabellen, og det bør blive en tæt affære med få mål. Under 2.5 mål giver odds 1.98.