Bundesliga: Bayern tager titlen i Frankfurt


Fredag


TSG Hoffenheim 1.95 Uafgjort 3.45 Fortuna Düsseldorf 3.65

Hjemmeholdet fyrede træner Marco Kurz og sportsdirektør Andreas Müller i den forgangne uge, og Markus Gisdol er blevet udnævnt til klubbens fjerde træner i denne sæson. Det er en kamp, der skal vindes for Hoffenheim. Düsseldorf har kun vundet to kampe siden vinterpausen. "Vi er ved at falde i søvn", har direktør Wolf Werner advaret. Han frygter, at der stadig er en risiko for, at Norbert Meiers hold kan rykke ned. Det er de perfekte forhold for Fortuna: Hoffenheim skal vinde, mens gæsterne kan ligge dybt og slå til på kontraangreb. Sats på udesejren.


Lørdag


Borussia Dortmund 1.27 Uafgjort 5.30 FC Augsburg 10.00

Mestrene har vigtigere ting at se til i form af returkampen mod Malaga tirsdag. Mats Hummels er muligvis klar til at spille igen efter sin ankelskade, men én eller to midtbanespillere får nok en pause. Det er en af den slags kampe, hvor Dortmund tidligere på sæsonen har tabt point, men udeholdet mangler sin nøglespiller på midtbanen, Ja-Cheol Koo, og førsteangriber Jan Mölders er muligvis også ude med en fodskade. De gulsorte hiver sejren hjem.


Borussia Mönchengladbach 1.60 Uafgjort 3.75 Greuther Fürth 5.50

Fürth er selvskreven nedrykker, og træner Frank Kramer har annonceret, at der vil blive roteret mellem målmændene Max Grün og Wolfgang Hesl i resten af sæsonen - en beslutning der ikke blev godt modtaget af Hesl. Grün står sandsynligvis på kassen mod Mönchengladbach, hvis manglende stabilitet har været holdets største problem i denne sæson. Gæsternes overlegne offensiv - vidunderknægten Juan Arango blev sparet i 0-2-nederlaget i Freiburg, men er tilbage nu - og Fürths defensive skrøbelighed bør resultere i en hjemmesejr.


Bayer Leverkusen 1.50 Uafgjort 4.20 VfL Wolfsburg 6.00

Nyheden om Andre Schürrles forestående skifte til Chelsea har til dels overskygget denne kamp, men Bayer er stadig store favoritter efter en god stime af kampe. Ulvenes middelmådige form ser ud til at fortsætte. En række af spillerne er ikke dukket op til officielle events med tilhængere, hvilket træner Dieter Hecking er vred over. Spillerne blev gjort opmærksomme på deres forpligtelser på et møde, hvor der blev talt med store bogstaver, men hele historien vidner om en overbetalt trup, der bare er tilfreds med at komme helskindet gennem sæsonen. Leverkusen vinder, og der kommer mange mål på Bay-Arena.


Werder Bremen 2.65 Uafgjort 3.40 Schalke 04 2.50

Et af de værste forsvar i ligaen (52 indkasserede mål) og ingen sejr i seks kampe; Werder har ikke meget at smile ad forud for denne svære kamp. Den defensive midtbanespiller Zlatko Junuzovic er stadig ude, og det samme er udeholdets Jermaine Jones. Schalke er dog fyldt med selvtillid, efter at fire sejre ud af fem mulige har bragt holdet op på fjerdepladsen, hvor klubben hører til. "Vi ønsker som minimum at blive dér", har anfører Benny Höwedes udtalt. En udesejr mod Thomas Schaafs mandskab vil muligvis betyde, at den midlertidige træner, Jens Keller, vil være med i opløbet om en permanent stilling.


Eintracht Frankfurt 5.75 Uafgjort 3.90 
Bayern München 1.57

En sejr til gæsterne vil afgøre mesterskabet. Der vil dog blive foretaget massevis af ændringer efter sejren over Juventus i midtugen. "Sådan kan man ikke spille hver dag", erkendte Thomas Müller. Schweinsteiger, Ribery og Madzukic får nok et hvil som minimum, men hvem vil ikke satse på, at Bayerns b-hold tager fat, hvor det slap mod HSV (9-2) i sidste uge? Frankfurts opgave bliver ikke nemmere af, at midtbanespillerne Pirmin Schwegler og Alexander Meier er tvivlsomme. Det bayerske øl kommer til at flyde, og spillerne trækker i umoderne mesterskabs-t-shirts.


Hamburger SV 2.25 Uafgjort 3.40 SC Freiburg 3.00

Thorsten Fink bliver endnu en gang nødt til at foretage ændringer efter HSV's mareridt i München. Michael Mancienne erstatter Jeffrey Bruma, midtbanespilleren Milan Badelj er ude, mens Marcell Jansen kommer ind og spiller venstre back. Formationen vil derudover blive ændret til en 4-4-2'er med diamant på midten. Jeg har dog mest fidus til Freiburg i kampen om de europæiske pladser. Christian Streichs mandskab spillede rigtig godt i 2-0-sejren over Gladbach og er lige nøjagtigt det velorganiserede, hårdt pressende kollektiv, der kan afsløre HSV's taktiske mangler. Freiburg vinder en snæver sejr.


Søndag


1 FC Nürnberg 2.45 Uafgjort 3.30 Mainz 05 2.80

Nürnberg har taget fusen på alt og alle med sine præstationer og resultater siden vinterpausen: Træner Michael Wiesinger har kun tabt en enkelt kamp - mod Dortmund. Holdets comeback efter at være kommet bagud 0-2 ude mod Wolfsburg sidste uge beviste ydermere, at holdet har en god arbejdsmoral og modstandskraft. Endnu en sejr vil nok garantere Wiesinger jobbet i næste sæson også. Men Mainz er inde i en næsten identisk stime: Gæsterne har kun tabt én ligakamp i år - mod Bayern. Ingen af holdene har nævneværdige skadesproblemer. Det logiske resultat er en målfattig uafgjort.


Hannover 96 2.35 Uafgjort 3.40 VfB Stuttgart 2.85

Udesejren i Augsburg gav mere eller mindre Hannover håbet om en plads i Europa League tilbage. Mame Diouf spiller sandsynligvis i angrebet igen efter overstået karantæne. Hos sydtyskerne vender William Kvist og Serdar Tasci tilbage til start-11'eren. Antonio Rüdiger erstatter sandsynligvis den karantæneramte Niedermeier i midterforsvaret. Presset på Bruno Labbadia er lettet en smule efter Augsburgs hjemmebanenederlag til Hannover sidste uge - VfB er otte point fra at ryge i nedrykningsplayoff, så man kan nok forvente, at gæsterne vil spille relativt frit. VfB var uheldig med ikke at besejre Dortmund i sidste uge. Det bliver en åben, underholdende kamp med mange mål. Så sats på over 2,5 mål.

Klik her for at spille på weekendens kampe i Bundesligaen hos Unibet.