Bundesliga: Bayerns forsvarsværker står distancen mod Nürnberg


Bayern München 1.08 Uafgjort 10.00 1. FC Nürnberg 26.00 (Kickoff lørdag 15:30)

Nürnberg hev en uafgjort i land på hjemmebane mod Bayern i sidste sæson takket være et flot mål fra Markus Feulner. Den tidligere Bayern-midtbanemand er blevet klar efter en skade sammen med midterforsvareren Per Nilsson. Træner Michael Wiesinger kan stille med et ganske stærkt hold på Allianz Arena, men vil det være nok til at stoppe den røde bølge? Pep Guardiola giver sandsynligvis debut til Mario Götze i Bayern-trøjen - givetvis som udskifter - og Javier Martinez bliver sparet igen. Bayern-sejren giver ikke meget værdi, så jeg fokuserer på, at Nürnberg ikke vil score (odds 1.58). Efter at Bayern er blevet kritiseret for at lukke for meget op bagude, vil Guardiola sætte pris på et clean sheet.
 

Bayer Leverkusen 1.70 Uafgjort 3.65 Borussia Mönchengladbach 5.00

Dette opgør er lidt af en test for Gladbachs top-4-ambitioner. Holdet spillede fremragende i 3-0-sejren over Hannover og vil give Leverkusens forsvar problemer med dets hurtige kontraspil. Leverkusen satser på at vinde sin ottende ligakamp i træk, hvilket i så fald vil være en ny rekord. Sami Hyypiä er muligvis tvunget til at undvære fløjen Sidney Sam, men Robbie Kruse er en fin erstatning. Gladbach kan stille med stærkeste start-11'er. Hjemmeholdet bliver betragtet som klar favorit, men jeg mener, at det er meget tæt. Gladbach-sejr og pengene tilbage i tilfælde af uafgjort (3.60) ser fint ud i min optik.
 

Mainz 05 2.60 Uafgjort 3.40 VfL Wolfsburg 2.60

Mainz er begyndt flot med to sejre, men Wolfsburg er også fyldt med selvtillid efter sin 4-0-sejr over Schalke. Luiz Gustavo har givet alle et løft, efter at han er kommet ind på den centrale midtbane. Thomas Tuchels hold er en tricky modstander; playmakeren Diego vil få svært ved at finde plads og tid på bolden, men Wolfsburg har det bedste hold. Sats på 2-tallet og pengene tilbage i tilfælde af uafgjort (1.85).


Hannover 96 2.60 Uafgjort 3.45 Schalke 04 2.55

De kongeblå er et såret dyr efter 1-1-kampen mod Saloniki i Champions League-kvalifikationen. Jefferson Farfan bliver sparet på grund af en ankelskade, og der er ikke meget kvalitet på fløjene i øjeblikket. Christian Clemens bør få chancen sammen med Max Meyer på hver deres side af Julian Draxler. Man har en formodning om, at gæsterne vil være tilfredse med at slippe afsted med en uafgjort. 96 vil foretage ændringer i bagkæden: Sane spiller højreback, og Karim Haggui rykkes tilbage i det centrale forsvar. Hannovers hjemmebaneform er normalt rigtig god, men spillerne er endnu i gang med at lære hinanden at kende. Sikkerhed frem for alt vil være mantraet for begge hold. Sats derfor på under 2.5 mål til odds 2.45.
 

Hoffenheim 1899 1.80 Uafgjort 3.35 SC Freiburg 4.40

Markus Gisdols hold har fået en flot sæsonstart. Kvalerne i sidste sæson ser ud til at være glemt, og spillerne fører sig nu frem med frihed og stil. Playmakeren Roberto Firmino har især funklet. Freiburg derimod slås med at få de nye spillere ind på holdet og døjer desuden med en del skader. "Jeg vidste, at det ville blive sådan", har en utilfreds Christian Streich udtalt før kampen. Angriberen Mike Hanke kan måske blive klar til at spille, men Hoffenheim er under alle omstændigheder storfavorit. Freiburg har svært ved at score mål, så jeg satser på, at gæsterne ikke kommer på tavlen til odds 2.85.
 

Hertha Berlin 1.90 Uafgjort 3.50 Hamburger SV 4.00 (Kickoff lørdag 18:30)

Nordtyskerne er i krise, og presset bliver tungere og tungere. Venstrebacken Marcell Jansen er udenfor med en brækket tå, så gæsterne er tvunget til at omrokere i bagkæden. 22-årige Zhi Gin Lam kommer muligvis ind, efter at Dennis Aogo blev smidt ud af førsteholdstruppen, da han valgte at holde ferie på Mallorca i stedte for at møde til træning. Hertha ser meget bedre ud, selvom en sladderhistorie i en lokal tabloidavis spredte en vis uro i løbet af ugen. Træner Jos Luhukay har mange strenge at spille på - især på midtbanen; førsteangriberen Artjoms Rudnves bør desuden starte inde. Hertha skal vinde denne kamp.
 

Klik her for at spille på Bundesligaen hos Unibet