Bundesliga: Dortmund sørger for sikker sejr over Frankfurt


Bayern München - SC Freiburg

Christian Streich har lovet at "spille fodbold" på Allianz Arena. Om det er en god idé mod et hold, der er ubesejret i 45 kampe, er så noget helt andet.

Freiburg er rent faktik et af blot to hold, der har fået uafgjort mod Bayern i denne sæson i en kamp på Mage Solar, men en gentagelse er ikke inden for rækkevidde. Bayern viste med 5-0-sejren i Hamborg, at førerholdet ikke er i humør til at slippe speederen.

Set i lyset af hjemmeholdets utroligt lave odds kan det dog være en god idé at satse på Freiburg med en handicapføring på tre mål til odds 2.02.
 

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 

De to klubber mødtes i DFB Cup'en tirsdag aften, og det var ikke kønt.

Eintracht-forsvarsspilleren Carlos Zambrano og Borussia-bomberen Robert Lewandowski havde især vanskeligt ved at komme overens. Jürgen Klopps tropper skrabede en 1-0-sejr i hus, men det onde blod tages med over i lørdagens opgør. "Ingen ville have Zambranos trøje", fortalte Klopp journalisterne efterfølgende (som en joke?). Frankfurt-kollegaen, Armin Veh, mente ikke, det var decideret morsomt.

En vigtigere nyhed forud for dette opgør er, at Marco Reus fortsat er ude med en forstrækning, mens Frankfurt er uden midtbanespilleren Pirmin Schwegler. Førnævnte Zambrano, der vil ryge i karantæne i tilfælde af et gult kort, bliver muligvis sparet. Det peger altsammen mod en stor hjemmesejr.

Sats på Dortmund-sejr med handicap -1 til odds 1.67.
 

Eintracht Braunschweig - Hamburger SV 

Bert van Marwijk er stadig cheftræner i HSV. Eller er han? Hold øje med nyhederne op til kampen. Nej, det er bare en joke.

Med mindre Felix Magath skifter mening igen (han nægtede torsdag aften at være BvM's afløser), får hollænderen endnu en chance for at fjerne hovedet fra skafottet lørdag eftermiddag.

Hamborg skal vinde for enhver pris. Frygt kan være en faktor, eftersom gæsterne har langt mere at tabe end Braunschweig. Men når man ser på de to klubbers trupper, siger logikken, at udeholdet lige nøjagtig snupper sejren. 2-tallet til odds 2.50.
 

TSG Hoffenheim - VfB Stuttgart

VfB og cheftræner Thomas Schneider er under stort pres efter fem nederlag i træk, og de rødklædtes opgave i denne tricky udekamp mod Hoffenheim bliver ikke gjort nemmere af, at topscorer Vedad Ibisevic er i karantæne.

TSG bliver betragtet som favorit på grund af holdets fine form samt hjemmebanefordelen, men billedet bliver noget mere uklart, når man kigger på hjemmebane- og udebanestatistikken: VfB Stuttgart har for vane at gøre det bedst på fremmed græs, mens Hoffenheim har det svært foran egne tilhængere. Begge hold kan leve med uafgjort til odds 3.60.
 

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach

Werder og Borussia har samlet kun fået ét sølle point i 2014; det kommer fra Werders 1-1-resultat mod Braunschweig.

Mens de færreste er overraskede over Robin Dutts problemer, så er det straks lidt sværere at forklare Gladbachs vanskeligheder efter nytår. Comebacket til den faste højre back, Julian Korb, bør hjælpe gæsterne, men jeg er ikke sikker på, at jeg tør satse på 2-tallet.

Werder katastrofale målscore på -21 (kun Braunschweigs er dårligere) gør det også vanskeligt at tro på værterne, og i stedet for satser jeg på en actionfyldt kamp med over 3.5 mål til odds 2.75.
 

Bayer Leverkusen - Schalke 04 (18:30)

Sami Hyypiä har ikke udtaget Sidney Sam, der er på vej til Schalke. "En pincipsag", kalder Leverkusen-træneren det.

Det er dog ikke sikkert, at han ville være startet inde foran Gonzalo Castro og Heung-Min Son alligevel. De formstærke kongeblå (tre sejre i træk) er svækket af fraværet af Atsuto Uchida (højreback) og anfører Benedikt Höwedes (midterforsvarer). Julian Draxler er også stadigvæk ude.

Det er nummer to mod nummer fire, men begge klubbers formkurver gør, at man lige så godt kan kaste med en terning, når man skal satse på resultatet. Uafgjort til odds 3.45 frister.


Klik her for at spille på tysk fodbold hos Unibet!