Bundesliga: Hannover bliver en stor mundfuld for Bayern


Hertha Berlin - VfB Stuttgart (Kickoff fredag 20:30)

Jos Luhukay må undvære sin playmaker Alexander Baumjohann i de kommende mange måneder, efter at den 26-årige ødelagde sit korsbånd sidste uge. Brasilianske Ronny, der ikke var helt fit (læs: for tyk) i begyndelsen af sæsonen, kommer ind i stedet for. "Jeg stoler på ham nu", lyder det fra Berlin-træner Luhukay, der derudover igen vil kunne benytte sig af centerforsvareren Sebastian Langkamp. Hos Stuttgart er optimismen vendt tilbage i kølvandet på 6-2-sejren over Hoffenheim for to uger siden. Den nye forsvarsspiller Karim Haggui er klar igen, men det er den nye angriber Mohammed Abdellaoue ikke. Han ville dog have været på bænken alligevel. William Kvists Stuttgart ligner et hold, der kommer til at score, så sats på, at udeholdet scorer over 1.5 mål til odds 2.40.
 

Bayern München - Hannover 96 (Kickoff lørdag 15:30)

Bastian Schweinsteiger bør være klar igen oven på sin ankelskade. Franck Ribéry bliver muligvis sparet, men Arjen Robben, Mario Mandzukic og Daniel van Buyten er alle klar efter begrænset eller ingen spilletid i midtugen. Supercup-triumfen mod Chelsea har givet Guardiola lidt medvind. Hannovers største problem vedrører Mame Dioufs ankel. Førsteangriberen kom til skade i landskampspausen og misser sandsynligvis denne svære udekamp. Uden den tidligere Manchester United-spiller har 96 ikke meget at byde på. Bayern derimod må undvære Mario Götze. Der er ingen værdi i at satse på Bayern-sejr, men Hannover får næppe tæsk, så vi satser på under 3.5 mål til odds 2.05.
 

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg

Eren Derdiyoks tilbagevenden til Bayer (fra Hoffenheim) vil tilføre en tiltrængt substitut for Stefan Kiessling i angrebet. Hjemmeholdet har dog en del skadesproblemer (Bender og Son) og muligvis et øje på turen til Manchester tirsdag. Wolfsburg er skidt kørende på fremmed græs (to nederlag) og vil spekulere på, hvad landskampspausen har gjort ved nøglespillere som Luiz Gustavo og Vierinha. Ivica Olic meldes dog i fin form, efter at han spillede for Serbien mod Kroatien. Smal sejr til hjemmeholdet.
 

Mainz 05 - Schalke 04

De kongeblå håber, at Kevin-Prince Boateng fortsat kan inspirere sine holdkammerater. Klaas-Jan Huntelaar er ikke blevet klar, så det bliver endnu en gang den tidligere Mainz-angriber Adam Szalai, der udgør angrebet. Schalke kan byde anfører Benny Höwedes tilbage i forsvarskæden, mens hjemmeholdet må undvære Niki Zimling, der blev skadet i Danmarks kamp mod Armenien tirsdag, men som heller ikke har imponeret for sin nye klub. Choupo Moting forventes at erstatte den danske landsholdsspiller. Det er en tricky kamp for Jens Keller & Co., og umiddelbart er det svært at udpege en favorit. Uafgjort med få mål på Coface Arena vil begge hold kunne bruge. Sats på under 2.5 mål til odds 2.25.
 

Augsburg - SC Freiburg

Ingen af holdene har nævneværdige skader. Hjemmeholdet er storfavorit efter to overbevisende sejre over Stuttgart (2-1) og ude over Nürnberg (0-1), mens Christian Streichs mandskab med de mange nye spillere endnu har den første ligasejr til gode i denne sæson. Momentum og overlegen offensiv styrke bør give Markus Weinzierl og hjemmeholdet den tredje sejr i træk (odds 2.00).
 

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt

Den defensive midtbanespiller Zlatko Junuzovic blev skadet i Østrigs kamp i midtugen og er ude i et godt stykke tid. På plussiden tæller det, at anfører Clemens Fritz er klar til at indtage sin plads som højre back igen. Armin Vehs Eintracht-hold vil muligvis være uden nøglespilleren Alex Meier (forstrækning), mens afløseren Jan Rosenthal også er tvivlsom efter en uheldig episode til træning. Hvis vi ser bort fra Bremens 4-1-sejr i Gladbach for to uger siden, så har begge hold være meget solide i defensiven, så vi står næppe foran en målfest. Sats på under 2.5 til odds 1.95.
 

Borussia Dortmund - Hamburger SV (Kickoff lørdag 18:30)

Landskampspausen har givet førerholdet en hel del bekymringer i forhold til skader, men Jürgen Klopp kan glæde sig over, at alle ser ud til at blive klar alligevel. Reus, Lewandowski og Sahin er dermed alle kommet sig mindre skader. Det eneste fravær - bortset fra den langtidsskadede Ilkay Gündogan - ser ud til at blive Kuba Blaszczykowski, hvis knæproblemer gør, at der næppe tages nogen chancer forud for næste uges Champions League-opgør med Napoli. HSV slog Dortmund på Westfalenstadion sidste sæson, så motivationen bør være på plads for hjemmeholdet. Rafael Van Der Vaart og Marcell Jansen er tilbage for gæsterne, mens den defensive midtbanespiller Milan Badelj er ude. Dortmunds lave odds gør spillet på over 3.5 mål til odds 1.95 til det bedste forslag.


Klik her for at spille på Bundesligaen hos Unibet