Bundesliga: Optakt og spilforslag til søndagens kampeBorussia Mönchengladbach 2.25, uafgjort 3.40, Eintracht Frankfurt 3.00

Hjemmeholdet går ind til denne kamp med to frygtelige nederlag i bagagen: 0-5 hjemme mod Dortmund i ligaen og 2-4 hjemme mod Fenerbahce i Europa League. Midtbanespiller Granit Xhaka og målmand Marc-André Ter Stegen kom op at skændes i pausen af torsdagens kamp, og hele holdet virker ude af balance efter at have mistet sin rygrad (Dante, Neustädter og Reus) hen over sommeren. Frankfurt er på mange måder det nye Gladbach: Et fantastisk kontrahold. Med Alex Meier i storform på den offensive midtbane burde Armin Vehs 11 få minimum et point på Borussia Park.

VfB Stuttgart 2.50, uafgjort 3.40, Bayer Leverkusen 2.65

Disse to hold kan ikke rigtigt bestemme sig for, om de faktisk er ganske gode eller virkelig dårlige. Leverkusen, hvis vi nu skal være ærlige, har mere kvalitet end Bruno Labbadias hold, men man kan ikke altid være sikker på, at de lever op til deres potentiale. Tre sejre i træk i samtlige turneringer burde indikere, at resultaterne bliver kørt hjem, hvilket man desværre ikke kan sige, de gør i Stuttgarts tilfælde. Holdet har kun vundet to af sine seneste ti kampe. Sats på udesejren og yderligere krisesnak på Mercedes Benz Arena.

Hannover 96 4.50, uafgjort 3.80, Borussia Dortmund 1.70

Denne kamp kan meget vel blive afgjort af, hvem der er mest trætte; Mirko Slomkas hold, der med ti mand slog Levante torsdag, eller mestrene, der var meget tæt på at gøre det af med Manchester City onsdag aften? Den tunge bane på AWD er ikke befordrende for godt pasningsspil. Mødet mellem de to hold indeholder som regel masser af mål - faktisk har der ikke været under to mål i de seneste 42 kampe. Dortmund håber igen at have Mats Hummels klar efter en hofteskade. "I øjeblikket ville jeg ikke engang kunne spille et slag petanque", sagde forsvarsspilleren, da han haltede gennem mixed zone på Etihad. Ilkay Gündogan er også tvivlsom med rygproblemer, men BVB burde alligevel snuppe sejren, da holdet har fået ny selvtillid og har bedre spillere på bænken.