Bundesliga: Optakt og spilforslag til søndagens kampe


1899 Hoffenheim 7.25 Uafgjort 4.10 Borussia Dortmund 1.45

Mestrene raser stadig over dommerpræstationen i deres hjemmebanenederlag til Wolfsburg, og stakkels lille Hoffenheim, der roder rundt på 16. pladsen, kunne meget vel komme til at betale for de sortgules vrede. Den midlertidige træner vil fortsætte med en mere defensiv 4-5-1, men vil det stoppe et udehold, der vil gøre alt for en sejr? Sandsynligvis ikke.

Kaptajn Sebastian Kehl er stadig tvivlsom, og Lars Bender er fortsat skadet, men Leitner og Gündogan er mænd for at få tingene til at køre på midtbanen. Dortmund vinder sikkert.

Werder Bremen 1.80 Uafgjort 3.45 1. FC Nürnberg 4.40

Aaron Hunt, nok den bedste enkeltspiller i efteråret for nordtyskerne, er tilbage fra sin skadespause, og han vil gøre det offensivt indstillede hold en smule mere solidt. Thomas Schaaf kan også finde på at lave ændringer i forsvarskæden.

Nürnberg, der kommer lige fra en moralgivende 2-0-sejr over Düsseldorf, kan stille med den japanske tryllekunstner Hiroshi Kiyotake igen. Nürnberg vil forsøge at frustrere hjemmeholdet og slå til på kontra. Der kommer helt sikkert mål: Werders seneste tre kampe (to nederlag, én sejr) er alle endt med cifrene 4-1. Hjemmesejr.