Bundesliga: Spilforslag og optakt til weekenden i TysklandBayer Leverkusen 1.50, uafgjort 3.90, Greuther Fürth 6.60

3-1-sejren over Augsburg gav en længe ventet lettelse til Sami Hyypiäs mandskab; Leverkusen er begyndt at tro på sine egne evner igen. André Schürrle, som Chelsea er ude efter, er især ved at ramme sin topform. Endnu en stor præstation fra hans side er påkrævet på Bay-Arena, da der ikke er andre af hans kaliber i truppen. For Fürth har det derimod været nogle hårde uger. "Nogle af os spiller, som om vi er rykket op ved en fejl", sagde den stadig mere modløse træner Mike Büskens. Holdet har endnu til gode at få et point (eller mål) på hjemmebane, men kan i det mindste finde en smule optimisme i det faktum, at deres kontraspilsbaserede taktik passer bedst til udebanekampe. Leverkusen vil skulle kæmpe for at finde vejen til at begynde med, men vil bryde igennem til sidst.

TSG Hoffenheim 1.72, uafgjort 3.55, FC Augsburg 4.75

Hoffenheim er lidt af et mysterium. De spillede utroligt dårligt i sæsonens første kampe, men har på det seneste forbedret sig meget - blandt andet da man slog et endnu mere sørgeligt Stuttgart-hold onsdag aften. Markus Babbels hold mangler stadig Tim Wiese, men det ser holdet ud til at have klaret i fin stil: Forsvaret ser meget sikrere ud uden den solariebrune målmand mellem stængerne. Mens hjemmeholdet derudover ikke har nogen skader, lider Augsburg fortsat under fraværet af nøglespillerne Koo og Mölders. Et enkelt point fra fem kampe lover ikke godt for dem i andet år i den bedste tyske række. Endnu et stort nederlag i denne kamp vil betyde, at træner Markus Weinzierl snart kommer under pres.

FC Nürnberg 2.20, uafgjort 3.40, VfB Stuttgart 3.10

"Brunos skydetelt" var Bilds overskrift efter den håbløse præstation på Mercedes Benz Arena onsdag aften. Et 1-4-nederlag i Hannover bør derimod ikke skygge for en fantastisk start på sæsonen for Nürnberg; Nürnberg er et af de få hold, hvor summen er større end de individuelle elementer. De kan ikke tåle tåbelige fejl, men uden presset fra hjemmepublikummet vil VfB forsøge at udnytte enhver svaghed i modstanderens forsvar. Kampen kan gå begge veje. Det eneste, der er sikkert, er, at der kommer masser af mål.

Werder Bremen 6.00, uafgjort 3.85, Bayern Munich 1.55

For en gangs skyld spillede Werder dårligt og vandt i stedet for den anden vej rundt. Det nye Bremen føler, at man endelig er nået frem efter sejren over Freiburg i midtugen. I offensiven er holdet msåke det tredjemest imponerende hold efter Bayern og Dortmund, men deres 4-1-4-1-system lægger en del pres på den eneste kontrollerende midtbanespiller, Junuzovic. "Vi skal ikke være mere defensive, men vi må lære af vores fejl", sagde sportsdirektør Klaus Allofs. Spørgsmålet er, om træner Thomas Schaaf nogensinde vil finde den rette balance?

Bayern kommer under pres fra start, men burde være i stand til at finde plads mellem kæderne, så de kan spille deres spil. Tingene går så godt, at Jupp Heynckes frit har kunnet rotere. På Weserstadion forventes Claudio Pizarro at starte mod sit tidligere hold. Og han kan meget vel også finde på at score et par mål.

Hamburger SV 2.25, uafgjort 3.40, Hannover 96 3.00

Et ægte nordderby venter på Volksparkstadion (Imtech Arena). HSV var frustreret over, at man ikke var i stand til at lukke 2-2-kampen ude mod Gladbach, men opgøret viste også, at man er kommet rundt om et vigtigt hjørne. Rafael van der Vaart har været utroligt inspirerende at se på, siden han vendte tilbage. Af og til er det ligefrem ham ene mand, der bærer holdet. De er dog stadig sårbare bagude og relativt tynde i front, så man skal ikke afskrive Hannover.

Mirko Slomkas mandskab slog senest Nürnberg 4-1, men mistede danske Leon Andreasen, der hang fast i græsset over rev et korsbånd over. Det skulle angiveligt være bandet Coldplay, der er ansvarligt for uheldet, da de netop havde spillet på AWD Arena. Derudover er alle med ombord. Det er værd at satse på en udesejr.

Borussia Dortmund 1.38, uafgjort 4.25, Borussia Mönchengladbach 8.00

Hvad er der sket med mesterholdets forsvar? Seks mål er gået ind på én uge, hvilket endnu ikke er sket under træner Jürgen Klopp, og ingen ser ud til at ane, hvad der er gået galt. Er det simpelthen manglende koncentration eller et mere fundamentalt problem, der går ud på, at holdet ikke er i stand til uge efter uge at spille med højt tempo og pres uge efter uge? En ting er sikker: Dortmund kan ikke tåle at smide point i dette tempo, for kvalifikationen til Champions League er et must. Det andet Borussia-hold savner stadig Marco Reus ideer og bevægelse oppe foran. Lucien Favres kontrastil fungerer ikke nær så godt uden hans fart. Det er ikke utænkeligt, at Mönchengladbach vil få held med at tæmme De sorte og gule, men Dortmund burde vinde.

Eintracht Frankfurt 1.80, uafgjort 3.50, SC Freiburg 4.30

Ørnene spillede ganske enkelt fantastisk offensivt fodbold i 3-3-kampen mod Dortmund. Vil de være i stand til at svæve i de samme højder mod et mere simpelt og defensivt spillende modstanderhold? Armin Veh har alle sine stamspillere til rådighed, og humøret kunne ikke være bedre. Det skal blive interessant at se, om dette efterårs store overraskelse kan kreere det samme antal muligheder mod Christian Streichs lavtliggende mandskab. Der er ikke meget selvtillid i Freiburgs omklædningsrum pt., men der er ingen grund til at tro, at de ikke vil være i stand til at drille hjemmeholdet. Det var de færreste, der bed mærke i, at Frankfurts forsvarsspil mod mestrene var ret skidt. Gå efter den gode gevinst på uafgjort.

VfL Wolfsburg 2.25, uafgjort 3.40, Mainz 05 3.00

Felix Magath har reageret forudsigeligt på den seneste tids svaghedstegn: Træningsintensiteten er blevet pumpet helt op på militærniveau. Al hans snak om "manglende fight" og "dovenskab" på holdet er dog et slør: Wolfsburg mangler en brugbar plan, der går ud over "spil bolden til Diego". Der er ingen bredde og kløgt på holdet, når den brasilianske playmaker bliver tæt markeret af modstanderen. Man kan meget nemt forestille sig, at Thomas Tuchel vinder den taktiske kamp. Udeholdets eneste bekymring er antallet af individuelle fejl i forsvaret. Wolfsburg scorer sandsynligvis, men Mainz kan få uafgjort og sandsynligvis endnu mere med hjem takket være holdets overlegne taktik.