Bundesligaen: 10 ting du skal vide før Borussia Dortmund - Bayern München


10. Dortmund og Bayern München har allerede mødt hinanden i denne sæson. Dortmund vandt således 4-2 i den tyske supercup og fik dermed den største hjemmesejr over Bayern siden oktober 2010. Dortmund har odds 3.65 på at vinde igen lørdag aften. 

9. Hjemmeholdet har scoret i 17 af de seneste 18 indbyrdes opgør. Dortmund har odds 4.00 på at score både før og efter pausen. 

8. Bayern har en 10-2-0-resultatstatistik i Bundesligaen i denne sæson og har vundet sine seneste syv kampe i alle turneringer. De rødklædte har odds 2.00 på at vinde lørdag aften.

7. Bayern har i gennemsnit indkasseret ét mål per ligakamp i de seneste fem runder. Gæsterne har odds 1.27 på at indkassere mål mod Dortmund.

Se Dortmund slå Bayern 4-2 i den tyske supercup i juli

 

6. Robert Lewandowski er Bundesligaens topscorer i denne sæson med ni mål, men har ikke scoret i de seneste tre kampe. Polakken har odds 6.00 som første målscorer.

5. Bayern-bomberen Mario Mandzukic har lavet ét mål mindre end Lewandowski i denne sæson, men har lavet 30 pct. af sin klubs mål (otte ud af i alt 27). Kroaten har odds 2.55 som målscorer.

4. Dortmund har flest skudforsøg af alle hold i Bundesligaen (20,7), mens Bayern ligger nummer to med 19,1. Du får odds 10.00 på, at hver hold scorer både før og efter pausen.

3. Frank Ribery ligger på en delt førsteplads over målgivende afleveringer i denne sæson (seks). Den franske landsholdsspiller har også lavet fire mål for Bayern og har odds 3.33 på at score igen lørdag.

2. Syv ud af 31 straffespark i Bundesligaen i denne sæson er blevet givet til enten Dortmund (fire) eller Bayern (tre). Begge hold har odds 9.00 på at score på straffespark.

1. Marco Reus har endnu ikke spillet to kampe i træk uden at score i denne sæson. Midtbanespilleren har allerede lavet otte mål i sæsonen og har odds 7.50 som første målscorer.


Klik her for at spille på tysk fodbold hos Unibet!