Bundesligaen: Wolfsburg straffer HSV i målfest


VfL Wolfsburg 1.75 Uafgjort 3.90 Hamburger SV 4.50 (Kickoff fredag 20:30)


Bundesligaen er nået til 14. runde, og i fredagens kamp mødes to klubber, der normalt er garant for underholdning og først og fremmest mål.

Wolfsburg ser efter en ustabil sæsonstart med tre sejre og tre nederlag ud til at være kommet på skinner, og Heckings mandskab er ubesejret i de seneste fem kampe, hvor det er blevet til fire sejre. Fredag aften må værterne dog undvære den tidligere Juventus-spiller og nuværende stjerne på holdet, Diego, der sidste uge fik sæsonens femte advarsel og derfor er i karantæne. Hjemmeholdets træner stiller med Olic i front og bag ved ham Arnold, Perisic og Daniel Caligiuri - sidstnævnte som direkte erstatning for Diego.

På WolfswagenArena er modstanderen et HSV-mandskab, der i øjeblikket har 15 point for 13 kampe og ligger som nummer 11 i tabellen. Van Marwijks tropper kommer lige fra en 3-1-hjemmesejr over Hannover, men forinden havde nordtyskerne tabt to kampe i træk til Bayer Leverkusen og Borussia Mönchengladbach. Van der Vaart er ikke blevet klar til kamp, efter at hollænderen blev skadet for to uger siden. I angrebet spiller Lasogga, og bag ved ham ligger Beister, Calhanoglu og Ilicevic.

I de seneste seks indbyrdes opgør i Wolfsburg er der total lighed med to sejre til hvert hold samt to gange uafgjort.

Wolfsburg ligner absolut det mest formstærke hold af de to mandskaber, og det er også hjemmeholdet, der har forbedret sig mest siden begyndelsen af sæsonen. Vi satser på 1-tallet, men også på over 2.5 mål til odds 1.60. Wolfsburg scorer i gennemsnit to mål på eget græs. HSV scorer også mange mål (29), men har også for vane at lukke en del ind (30 i alt - 13 hjemme og 17 ude).


Klik her for at spille på Bundesligaen hos Unibet!