Transfersnak: Hvor havner Lewandowski?


Fire scoringer mod Real Madrid gør, at dit navn bliver linket til en masse klubber. Robert Lewandowskis kvaliteter har dog været kendt i lang tid. Den polske angriber sørgede for, at Borussia Dortmund tog Bundesliga-titlen i fjord, og siden dengang er tingene kun gået én vej, og Lewandowski har scoret 34 mål i alle turneringer.

Det har ført til, at den 24-årige angriber er blevet ét af de varmeste navne i sommerens transfercirkus. Lewandowski har odds 3.00 på at blive i Dortmund i den kommende sæson - et odds, der indikerer, at en transfer er ret sandsynlig. Spørgsmålet er bare, hvor målmaskinen havner?
 

Bayern München (1.30) er storfavorit til at blive Lewandowskis næste arbejdsgiver. Sydtyskerne er kendt for at lokke de bedste angribere væk fra Bundesliga-konkurrenterne. Bayern har allerede hentet Lewandowskis klubkollega Mario Götze, og nu begynder Peb Guardiola sit indtog i storklubben. Bliver polakken fristet af at følge i Götzes fodspor?

Manchester United (3.50) og Chelsea (7.50) er favoritterne, såfremt Lewandowski skulle ønske at tage en tur til Premier League. Manchester United kan ikke siges at mangle offensivspillere, men hvis Wayne Rooney smutter, kan det åbne døre for den giftige Dortmund-målræv.

Real Madrid (10.00) og Barcelona (50.00) kan begge tænkes at ville foretage en grundig sommerrengøring i trupperne - specielt set i lyset af skuffelsen i Champions League. Det er slet ikke utænkeligt, at Lewandowski ender i den klub, han egenhændigt slog ud af turneringen i sidste måned.

Andre alternativer inkluderer PSG (30.00), Manchester City (40.00) og Juventus (40.00) - alle klubber, der håber på at kunne præstere bedre på den europæiske scene i den kommende sæson.


Klik her for at spille på, hvor Robert Lewandowski spiller efter sommerferien