Tysk Supercup: 10 ting du skal vide før Borussia Dortmund - Bayern München


10. Borussia Dortmund og Bayern München mødtes fire gange i den forgangne sæson, og begge klubber vandt to gange. Du får odds 3.45 på, at den tyske supercup går i forlænget spilletid.

9. München slog Dortmund 2-0 i den tyske pokalfinale i maj i de to klubbers seneste møde. Begge mål blev scoret i den forlængede spilletid, og Bayern har odds 1.75 på at vinde supercup-trofæet.

LÆS: Schwarz-Rot-Gold: Subtoppen Blæser Til Angreb

8. München kan prale af en 4-0-2-resultatstatistik mod Dortmund i de seneste seks finalemøder, selvom begge hold har scoret 11 mål i den periode. Bayern har odds 2.20 på at vinde over 90 minutter.

7. Kun ét af holdene har scoret i de seneste tre indbyrdes opgør. Dortmund har odds 6.50 på at vinde uden at indkassere mål onsdag aften.

6. Dortmund har ikke tabt en betydende kamp i ordinær tid i sine seneste ni opgør siden et 0-3-nederlag til Real Madrid i april. Borussia har odds 2.05 på at vinde trofæet.

 

5. München tabte derimod fire af sine sidste 11 kampe i den forgangne sæson inklusiv et 0-3-nederlag til Dortmund i Bundesligaen. Bayern har odds 34.00 på at tabe 0-3 igen.

4. Robert Lewandowski blev topscorer for Dortmund i sidste sæson med 20 kasser. Hans nye klub, Bayern, har odds 1.74 på at score først.

3. Arjen Robben nettede i Bayerns pokalfinalesejr over Dortmund og lavede tre VM-mål i Brasilien. Bayern har odds 4.00 på at lave over 2.5 mål.

2. De to klubber leverede i alt 11 af Tysklands 23 VM-spillere, og syv af dem startede inde i finalen. Over 4.5 mål giver odds 4.40.

1. Det først scorende hold har også vundet kampen i de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to tyske topklubber. Bayern har odds 2.75 på at score i begge halvlege.