10 ting du skal vide før Chelsea-PSG


10. Chelsea spillede 1-1 med PSG i den første Champions League-ottendedelsfinale i Paris (se videoen herunder) - den anden uafgjorte i fem kampe mellem de to klubber. Endnu et X onsdag aften i London giver odds 3.40.

9. Chelsea scorede på sit eneste skud på mål i Paris, mens PSG havde 12 forsøg på mål. Pariserne har odds 10.00 på at vinde med et 0-1-handicap.

8. The Blues har scoret først i tre af deres fem kampe mod PSG inklusiv Branislav Ivanovics scoring i sidste måned. Chelsea har odds 1.50 på at score først igen.

7. Chelsea besejrede PSG 2-0, da klubberne mødtes i sidste sæsons knald-eller-fald-kampe i Champions League. José Mourinho udvalgte har vundet otte kampe i denne sæson med cifrene 2-0 og har odds 8.50 på at gentage bedriften.

6. PSG er ubesejret i 14 kampe siden et 2-4-nederlag i Bastia tidligt i januar. Laurent Blancs udvalgte har spillet fire af sine seneste otte kampe uafgjort og har odds 1.86 på Dobbeltchancen på ikke at tabe.

5. Sidst Chelsea indkasserede mere end ét mål, var i en kamp mod Bradford i januar - otte kampe siden. Siden dengang er det blevet til fire sejre med clean sheets, og hjemmeholdet har odds 3.00 på at vinde uden at indkassere mål.

4. Zlatan Ibrahimovic har scoret 18 kasser i 27 kampe for PSG i denne sæson, men har kun nettet to gange i Europa. Svenskeren har odds 3.15 på at komme på tavlen.

3. Edinson Cavani stod for PSG's udligning mod Chelsea i det første opgør - hans blot andet mål i år. Uruguayaneren har odds 8.00 på at score det sidste mål igen.

2. Chelsea-bomberen Diego Costa har ikke scoret i sine seneste seks kampe efter at have lavet seks kasser i de foregående otte optrædener. Den spanske landsholdsspiller har odds 4.50 på at score først.

1. Eden Hazard (11) ligger på en delt fjerdeplads, hvad skud på mål i Champions League angår. Belgieren scorede i Chelseas 1-0-sejr ude mod West Ham i sidste uge og har odds 29.00 på at score i endnu en 1-0-sejr onsdag aften på Stamford Bridge.

Se med herunder, hvor Mikkel Bischoff og Per Marxen giver spiltips på kampen: