Champions League: 10 ting du bør vide før Barcelona-PSG


10. Barcelona og PSG spillede 2-2 i den første Champions League-kvartfinale. Det var den anden uafgjorte kamp ud af fire indbyrdes opgør mellem de to klubber. En tredje uafgjort onsdag aften giver odds 5.00.

9. Blaise Matuidi scorede i overtiden for den franske storklub, og det var hans femte mål i sæsonen. Midtbanespilleren har odds 12.50 på at nette igen i Spanien.

8. Barca har brug for en målløs uafgjort, en 1-1'er eller en sejr for at gå direkte videre til semifinalerne. Spanierne er ubesejret i seks kampe i træk og har odds 1.12 på at avancere.

7. PSG skal derimod på tavlen på Camp Nou for at have en chance for at gå videre; holdet har scoret i ni af sine seneste 10 udekampe. Sker det igen onsdag, kan du få dine penge 1.55 gange igen.

6. PSG’s David Beckham spillede sin første internationale klubkamp i tre år, da han startede inde i den første kamp i Paris. Den tidligere engelske landsholdsspiller begik tre frispark og fik en advarsel. Beckham har odds 2.50 på at få et kort onsdag.

5. Begge hold modtog fire gule kort i den første kamp, og et rødt kort i kampen i Barcelona giver odds 3.75.

4. De fire mål i sidste uges kamp sørgede for, at det blev det mest målrige kvarfinaleopgør i Champions League siden april 2011. Over 3.5 mål denne onsdag i april giver odds 2.20.

3. Barca har kun indkasseret ét mål i sine seneste fire hjemmekampe og har scoret 14. Catalanerne har odds 2.40 på sejr og clean sheet.

2. Gerard Pique fik sæsonens 10. advarsel i kampen på Parc des Princes og har odds 2.80 på at få gult kort endnu en gang onsdag aften.

1. Zlatan Ibrahimovic har lavet flest assist af alle i Champions League i denne sæson. Seks mål har han stået bag, mens han selv har sat tre ind. Den svenske stjerne har odds 12.00 på at blive dobbelt målscorer på sin tidligere hjemmebane Camp Nou.


Klik her for at spille på onsdagens kamp mellem Barca og PSG hos Unibet.