Champions League: 10 ting du bør vide før Bayern München-FC Barcelona


10. Bayern München har vundet 18 af sine seneste 19 kampe i alle turneringer. De nykårede tyske mestre er favoritter med odds 2.10.

9. Barcelona har kun vundet to af sine seneste otte udekampe i alle turneringer. Førerholdet fra La Liga giver odds 3.50 på at besejre Bayern tirsdag aften.

8. Hjemmeholdet har kun tabt én af sine seneste 20 kampe mod spanske modstandere - 14 er vundet og fem er endt uafgjort. Bayern giver odds 1.33 på enten at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.

7. Barcelona giver odds 1.74 på enten at vinde eller spille uafgjort, og catalanerne har spillet de seneste otte kampe på tysk jord uden at tabe.

6. Münchens forsvarsspiller Dante misser returkampen i Barcelona, hvis han får et gult kort på Allianz Arena. Brasilianeren har odds 4.00 på at få en advarsel.

5. Xavi har lavet 1005 afleveringer i denne Champions League-sæson - 470 flere end nogen anden spiller. Spanieren, der kun har scoret én gang i den igangværende kampagne, giver odds 16.00 som første målscorer.

4. Gerard Pique og Jordi Alba skal også undgå advarsler, hvis de vil være med i returkampen. De to giver henholdsvis odds 2.70 og 3.20 på at blive præsenteret for en advarsel tirsdag aften.

3. Javier Pastores mål på Camp Nou i sidste runde er det eneste mål, som Barca har indkasseret i sine seneste fire kampe. Catalanerne har odds 6.00 på at vinde uden at lukke mål ind i München.

2. Bayern har lavet 10 mål i sine seneste to kampe. Tyskerne har odds 3.15 på at score i begge halvlege.

1. Lionel Messi har scoret 57 mål i 46 optrædener i alle turneringer i denne sæson. Argentineren giver odds 7.00 på at score mindst to mål i Tyskland.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Bayern og Barca hos Unibet

Klik her for at læse optakten til kampen på Allianz Arena