Champions League: 10 ting du bør vide før Galatasaray-Manchester United


10. Galatasaray og Manchester United mødes for sjette gang tirsdag aften i en indbyrdes duel, som tyrkerne aldrig har vundet. Galatasaray har odds 1.95 som vinder.

9. United har vundet to af de seks indbyrdes møder, hvoraf den seneste engelske sejr fandt sted på Old Trafford fandt sted i september. The Reds har odds 14.00 på at vinde 1-0 i Istanbuls heksekeddel.

8. United har allerede kvalificeret sig til knockout-kampene i denne sæsons Champions League og har derfor ladet 10 førsteholdsspillere blive hjemme i Manchester inklusiv Robin van Persie og Wayne Rooney. United er underdog til odds 3.65.

7. Sir Alex Ferguson har indlemmet syv spillere i sin trup, der endnu har deres europæiske debut til gode. En af dem er Nick Powell, der scorede i sin United-debut mod Wigan i september. Powell har odds 5.50 som målscorer i Tyrkiet.

6. Michael Carrick er en af Uniteds mest rutinerede spillere, der tager turen til Istanbul. 287 kampe er det blevet til for det engelske storhold. Carrick scorede kampens eneste mål, da United vandt over Galatasaray og har odds 10.00 på at gentage kunststykket.

5. Eric Cantona blev udvist efter kampen, da de to hold mødte hinanden for første gang på tyrkisk jord tilbage i november 1993. Et rødt kort i tirsdagens kamp giver dig dine penge 4.50 gange igen.

4. Begge de tidligere kampe på Galatasarays bane er endt uden scoringer, men i denne sæson har ingen af de to hold oplevet målløse kampe. 0-0 giver odds 14.00.

3. Den tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Eboue har spillet samtlige kampe for Galatasaray i denne sæson, men har ikke scoret endnu i sine 16 optrædener. Højrefløjen har odds 12.50 på at score mod United.

2. United tabte sin tredje kamp i Premier League i weekenden, da det blev til 0-1 mod Norwich. Det var holdets andet 0-1-nederlag i sæsonen, og en gentagelse af dette resultat tirsdag aften giver odds 9.25.

1. Javier Hernandez er favorit hos udeholdet til at score det første mål i den tyrkiske hovedstad. Mexicaneren har scoret otte gange i denne sæson, hvoraf de tre mål er faldet i Champions League. Hernandez' odds som første målscorer er 7.75, mens et hattrick til den hurtige angriber giver dig dine penge 45.00 gange igen.