Champions League: 10 ting du bør vide før Galatasaray-Real Madrid


10. Galatasaray har kun vundet én hjemmekamp i Champions League i denne sæson. Real Madrid er favorit til at vinde på Türk Telekom Arena med odds 1.60.

9. De tyrkiske mestre har dog kun tabt to af deres seneste 13 hjemmekampe i Europa. Galatasaray har odds 5.10 i tirsdagens kamp.

8. Real Madrid fører 3-0 efter den første kamp. En gentagelse af det resultat i de spanske mestres favør giver odds 15.00.

7. Galatasarays seneste sejr over en spansk modstander lød på 3-2 og var mod netop Real den første kvartfinalekamp i Champions League-sæsonen 2000/01. Dét resultat kaster odds 32.00 af sig tirsdag aften.

6. Hjemmeholdet har scoret færrest mål (11) og indkasseret flest (12) i turneringen. Scorer begge hold, kan du få dine penge 1.57 gange igen.

5. Jose Mourinhos mandskab har ikke tabt i sine seneste 12 kampe i alle turneringer. Real har odds 1.20 på enten at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.

4. Cristiano Ronaldo har lavet ni mål i ni Champions League-optrædener denne sæson, hvilket gør ham til turneringens topscorer. Portugiseren har odds 4.00 på at score minimum to mål.

3. Efter Ronaldos åbningsmål scorede Karim Benzema og Gonzalo Higuain henholdsvis Reals andet og tredje mål. Benzema har odds 2.25 på at score i kampen, og det samme har Higuain.

2. Den tidligere Brøndby-angriber Johan Elmander spiller nu i Galatasaray, og svenskeren har odds 9.75 som første målscorer.

1. Didier Drogba og Jose Mourinho kender hinanden fra tiden i Chelsea, hvor Drogba lavede 100 mål i 226 kampe. Ivorianeren, der kom til Galatasaray i januar, har odds 3.90 som målscorer tirsdag aften i Istanbul.
 

Klik her og spil på kampen mellem Galatasaray og Real hos Unibet

Klik her for at læse optakten til kampen mellem Galatasaray og Real.