Champions League: 10 ting du bør vide før Juventus-Bayern München


10. Bayern kommer til Torino med en 2-0-føring i sportstasken, og tyskerne har en begrundet tro på, at de kan nå den tredje Champions League-semifinale på seks år. De nykårede tyske mestre har odds 1.06 på at gå videre.

9. Juventus har imidlertid vundet sine seneste fem hjemmekampe, og de tre opgør er vundet med en margin på to eller flere mål. Juve har odds 7.10 på at avancere til semifinalerne.

8. Sidste uges 0-2-nederlag i Tyskland var Juves eneste nederlag i otte kampe. Den Gamle Dame har odds 2.80 på at vinde onsdag aften.

7. Bayern skabte 18 chancer mod Juves seks i den første kamp og havde otte hjørnespark. Jupp Heynckes' tropper har odds 4.50 på at vinde med clean sheet.

6. Thomas Müller scorede sit 17. sæsonmål midt i anden halvleg mod Juventus - landsholdsspillerens 50. kasse for klubholdet. Müller har odds 2.85 som målscorer.'

Se Müllers mål fra den første kamp her: 

5. Mirko Vucinic scorede de to mål, der sikrede Juve sejren over Pescara i weekenden, og dermed har han lavet fire kasser i fire kampe. Angrebsesset har odds 12.00 som dobbelt målscorer mod Bayern.

4. Andrea Pirlo har løbet længere end nogen anden spiller i denne sæsons Champions League (104.509 meter). Den 33-årige landsholdsspiller har stadig til gode at score i Europa i denne sæson, men har odds 7.25 på at gøre det onsdag.

3. Bayerns back Philipp Lahm har lavet flere assist end nogen anden på de to hold i Europa i denne sæson (5). Den tyske landsholdsspiller har odds 16.00 på selv at komme på måltavlen.

2. Juve skal vinde med tre mål for at gå direkte videre til semifinalerne, men det er ikke et resultat, som italienerne har fået i syv forsøg mod Bayern. 3-0 til hjemmeholdet giver odds 30.00.

1. Bayern har kun tabt én gang i de seneste 28 kampe, og dét nederlag kom mod Arsenal (0-2) i den seneste Champions League-runde. Det tyske hold har odds 1.46 på at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.


Klik her for at spille på onsdagens kamp mellem Juve og Bayern hos Unibet.

Klik her for at læse optakten til kampen.