Champions League: 10 ting du bør vide før Juventus-Celtic


10. Juventus og Celtic mødes i returkampen i Champions Leagues ottendedelsfinale onsdag aften, og de italienske giganter har et forspring på 3-0 fra den første kamp i Skotland. Juve har odds 10.50 på at vinde med de samme cifre.

9. Celtic har tabt begge sine tidligere kampe i Torino, men har vundet tre af sine seneste fem kampe siden nederlaget til Juve i sidste måned. Neil Lennons mandskab har odds 8.75 på at vinde onsdag aften.

8. Det tætteste Celtic har været på at vende et opgør efter at have tabt 0-3 eller mere, var i 2005, da de tabte 5-0 i det første opgør af CL-kvalen mod Artmedia Bratislava og efterfølgende vandt 4-0. The Hoops giver odds 80.00 på at avancere.

7. Juve har scoret i hver eneste af sine seneste 11 hjemmekampe og har odds 1.07 på at gøre det for 12. gang i træk onsdag.

6. Alessandro Matri åbnede scoringen på Celtic Park sidste måned med sit syvende mål i 22 kampe for Juve denne sæson. Matri er favorit som første målscorer med odds 4.20.

5. Celtic har kun scoret to gange ude mod Juventus. Stiliyan Petrov og Henrik Larsson sørgede for kasserne i 2-3-nederlaget i september 2001. Den nuværende Celtic-angriber Gary Hooper giver odds 4.90 som målscorer og 10.00 som dobbelt målscorer.

4. Nicola Amoruso scorede på et kontroversielt straffe i sidste minut for Juventus den aften. Den Gamle Dame har scoret på fem ud af otte straffespark denne sæson og har odds 4.50 på at gøre det igen.

Se den tidligere Celtic-boos Martin O'Neills passionerede interview efter ovennævnte 2-3-nederlag:


3. Joe Ledley scorede sit syvende sæsonmål mod St Mirren sidste lørdag og har odds 15.00 på at finde netmaskerne i Torino.

2. Celtic var ikke i stand til at score i hjemmekampen mod Juve sidste måned til trods for 15 forsøg på mål og 10 hjørnespark. Skotterne har odds 1.90 på at finde nettet onsdag aften i det norditalienske.

1. Juves midtbanegeneral Andrea Pirlo har spillet hvert eneste minut af Juves seneste seks kampe og har lavet seks sæsonmål. Den 33-årige landsholdsspiller har odds 4.70 på at score mod Celtic.


Klik her for at spille på aftenens kamp mellem Juve og Celtic hos Unibet.