Champions League: 10 ting du bør vide før Manchester City vs. Dortmund10. De engelsk og tyske mestre står over for hinanden på Etihad onsdag aften, og det er første gang, de to klubber mødes. Dortmund har dog spillet 15 kampe mod engelske hold og har vundet de seks. Dortmund-sejr giver pengene 3.88 gange igen.

9. Roberto Mancinis mandskab har ikke tabt i sine seneste 15 hjemmekampe, og en "pengene tilbage ved uafgjort" i Citys favør giver odds 1.36.

8. Dortmund var også oppe imod engelsk modstand i gruppespillet i Champions League sidste år. Her tabte man 2-1 til Arsenal i London, og City har odds 8.75 på at skaffe det samme resultat.

7. City vandt sin seneste pokal i europæisk sammenhæng i 1970, da Joe Mercers mandskab hjemtog European Cup Winner's Cup. Klubben har odds 12.00 på at løfte Champions League-trofæet i denne sæson.

6. Mancini & Co. slog rekorden for flest skud forbi mål i løbet af en Champions League-kamp i sidste sæson. Det skete i deres 1-1-kamp mod Napoli. I alt skød de to hold forbi mål 22 gange, og City har odds 5.50 på ikke at score onsdag aften.

5. Dortmund kommer ind til kampen uden at have vundet på udebane i fire kampe i sæsonen. Holdet har dog scoret i alle disse udekampe og har odds 1.33 på at score på Etihad.

4. City tabte 2-3 til Real Madrid i den første kamp i Gruppe D i sidste måned. Her fik kaptajn Vincent Kompany sin 33. advarsel i den lyseblå trøje. Kompany har odds 3.75 på at få et kort i kampen.

3. De tyske mestre slog Ajax 1-0 i deres premierkamp, og det var blot klubbens anden sejr nogensinde over et hollandsk hold. Jurgen Klopps tropper har odds 15.00 på at slå City med 1-0.

2. Angriberen Sergio Agüero har scoret et enkelt mål i seks Champions League-kampe for City og fem mål i 14 kampe i samme turnering for Atletico Madrid. Argentineren giver pengene 6.00 gange igen, hvis han scorer to gange i onsdagens match.

1. Den polske forward Robert Lewandowski fik meget opmærksomhed ved sommerens EM og scorede 22 mål for Dortmund i sidste sæson. Lewandowski scorede sejrsmålet mod Ajax for to uger siden og har odds 9.75 på at score henholdsvis det første eller det sidste mål i kampen mod City.