Champions League: 10 ting du bør vide før Milan-Barcelona


10. AC Milan og Barcelona mødes for 14. gang i historien onsdag aften, og de catalanske giganter har vundet seks, mens det milanesiske traditionshold har snuppet sejren i tre tilfælde. En syvende sejr til Barcelona giver odds 1.50 hos Unibet.

9. Milan har kun vundet over Barca på San Siro én gang og har odds 6.50 på at vinde denne første af to ottendedelsfinaler.

8. Rossoneris hidtil eneste hjemmesejr mod spanierne kom i form af en 1-0'er i oktober 2004, hvor Andrei Shevchenko scorede sejrsmålet i det 31. minut. Milan har odds 20.00 på at vinde 1-0 igen.

7. De to hold mødte hinanden i kvartfinalerne sidste sæson, hvor Milan holdt de daværende Champions League-mestre på 0-0 på San Siro. Endnu en nulløsning giver odds 17.00.

6. Lionel Messi kom over 300 mål for Barcelona i weekenden takket være to kasser mod Getafe i La Liga. Argentineren har odds 2.55 som dobbelt målscorer onsdag.

5. Milan må undvære sin nye angriber Mario Balotelli, da han har spillet Champions League for Manchester City i denne sæson. Italieneren har scoret fire mål i sine seneste tre kampe. Erstatningen, Giampaolo Pazzini, giver odds 10.50 som første målscorer.

4. Barca har ikke holdt clean sheet i de seneste ni kampe, mens Rossoneri har scoret i sine seneste fem kampe. Milan har odds 1.45 på at score i kampen.

3. Milan og Barcelona mødtes i Champions League-finalen i 1994 i Athen, hvor Milan kom ind på en delt andenplads på listen over de største sejre i en europæisk finale (4-0). Endnu et 4-0-resultat giver odds 250.00.

2. Barca spillede to uafgjorte og tabte én af sine knockoutkampe i sidste sæsons Champions League. Uafgjort onsdag giver odds 4.30.

1. La Ligas førerhold, Barcelona, er nået til kvartfinalerne i Champions League i fem sæsoner i træk. Catalanerne har odds 1.08 på at gøre det for sjette år i træk.


Klik her for at spille på aftenens kamp mellem Milan og Barcelona.