Champions League: 10 ting du bør vide før Real Madrid-Borussia Dortmund


10. Real Madrid har odds 4.50 på at gå videre til det, der vil være klubbens 13. finale i Champions League/mesterholdenes turnering.

9. Borussia Dortmund har kun været i én finale i Europas fornemste klubturnering, da tyskerne i 1997 slog Juventus. Dortmund er favorit til at gå videre med odds 1.18.

8. Jürgen Klopps tropper er ubesejret i ni kampe, hvor det er blevet til otte sejre. De giver odds 5.40 på at vinde på Santiago Benabeu.

7. Tyskerne slog Real 4-1 i den første kamp på Signal Iduna Park. En gentagelse af det resultat tirsdag aften giver odds 80.00.

6. På grund af resultatet i den første kamp vil uafgjort være nok for Dortmund. X'et kaster odds 4.50 af sig.

5. Robert Lewandowski blev i sidste uge den første spiller, der har scoret fire mål mod Real Madrid i Champions League (se video herunder). Polakken giver odds 7.25 som første målscorer.

4. Cristiano Ronaldo scorede sit 50. Champions League-mål i den første kamp. Den tidligere Manchester United-angriber har odds 6.00 på at score fra en position uden for straffesparksfeltet tirsdag aften.

3. Deportivo La Coruña er det eneste hold, der er gået videre efter at have tabt den første kamp 1-4 i Champions League. Det skete, da spanierne besejrede AC Milan 4-0 i returkampen i 2004. En 4-0-sejr til Jose Mourinho & Co. giver odds 24.00.

2. Dortmund har scoret 21 mål i sine seneste seks kampe i alle turneringer og har odds 4.10 på at score i begge halvlege tirsdag.

1. Angel Di Maria lavede sit holds sejrsmål i Madrid-derbyet søndag. Den argentinske fløj har odds 3.80 på at score i kampen mod Dortmund.


Klik her for at spille på kampen mellem Real og Dortmund hos Unibet