Champions League: 10 ting du bør vide før Real Madrid-Manchester United


10. Real Madrid og Manchester United mødes onsdag aften for niende gang i Champion League. Real kan prale af at have vundet tre kampe, mens United har taget sejren i to tilfælde. En fjerde sejr til spanierne giver odds 1.57. 

9. United toppede dog Gruppe H i efterårets gruppespil og har vundet fire kampe i træk. Englænderne har odds 5.50 på at sejre på Bernabeu. 

8. Sidst de to klubber stod over for hinanden, var i april 2003, og her scorede brasilianske Ronaldo hattrick (se videoen herunder) for Madrid, der gik videre til semifinalerne. Den nuværende Ronaldo i Real, Cristiano, giver odds 18.00 på at gentage sin navnebrors bedrift.

 

7. Madrid slog United 3-1 i første kamp på Bernabeu den sæson, og her scorede Ruud van Nistelrooy et vigtigt udebanemål. Nuværende United-spydspids Wayne Rooney har lavet 11 kasser i 12 kampe og har odds 3.75 på at score i aftenens kamp.

6. United har vundet tre og har spillet tre uafgjorte af sine seneste udebanekampe efter 0-1-nederlaget til CFR Cluj tidligt i december. Sir Alex Fergusons mandskab har odds 4.15 på at vinde, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort. 

5. Karim Benzema åbnede scoringen for Los Blancos søndag i 4-1-hjemmesejren over Sevilla. Det var fjerde gang, franskmanden scorede det første mål i sæsonen, og angriberen giver odds 5.75 som første målscorer onsdag aften. 

4. United har spillet 43 kampe mod spanske klubber, og her har englænderne vundet 11 og tabt 15. En uafgjort mod Real giver odds 4.30. 

3. Madrids midtbanemand Xabi Alonso spillede syv gange mod United, da han spillede i Liverpool, og her fik han tre gule kort. Spanieren har odds 2.55 på at få kort mod United. 

2. Ronaldo har haft flere forsøg på mål end nogen anden spiller i Champions League denne sæson (27 i seks kampe). Han har odds 4.20 på at score kampens første mål. 

1. Robin van Persie har løbet 35.838 meter i løbet af 287 minutters europæisk fodbold i denne sæson. Hollænderen har scoret tre mål, hvilket er ét mål per 11.946 meter, og giver odds 3.00 som målscorer mod hovedstadsholdet fra Spanien.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Real Madrid og Manchester United.