Champions League: 10 ting du skal vide før AC Milan - FC Barcelona


10. I sine seneste ni Champions League-opgør mod Barcelona har AC Milan kun vundet én gang. Italienerne har odds 6.25 for sejren.

9. Tre af de seneste ni indbyrdes opgør er endt uafgjort. En pointdeling tirsdag giver odds 4.15.

8. Det betyder, at Barcelona har vundet fem af de seneste ni kampe mod Milan; de spanske mestre har i det hele taget vundet deres seneste 13 kampe i Champions Leagues gruppespil og er da også klare favoritter i Milano med odds 1.56.

7. Barcelona har ikke scoret i sine to seneste europæiske kampe på udebane mod Milan. Clean sheet til hjemmeholdet giver odds 6.25.

6. Klubberne mødtes i sidste sæsons første knockoutrunde, og her vandt Milan 2-0 på San Siro. En gentagelse af det resultat kaster odds 33.00 af sig tirsdag aften i Norditalien.

5. Sulley Muntari scorede milanesernes andet mål den aften (se videoen herunder). Den tidligere midtbanespiller fra Portsmouth har odds 28.00 på at lave det sidste mål igen.

4. Barcelona er en af blot to klubber (den anden er Schalke), der endnu ikke har lukket mål ind i denne sæsons Champions League-kampagne. Clean sheet til udeholdet tirsdag giver odds 2.20.

3. I sine seneste 22 Champions League-optrædener har Lionel Messi lavet 25 mål. Barcelonas største stjerne har odds 3.40 som første målscorer.

2. Neymar har scoret tre mål i alle turneringer, siden han skiftede til spansk fodbold i sommer. Brasilianeren har odds 12.00 på at score mindst to gange på San Siro.

1. Mario Balotelli har fundet nettet 17 gange i 21 kampe, siden han skiftede Manchester City ud med Milan. Den italienske stjerneangriber har odds 3.55 på at score i kampen.

Herunder kan du se Balotellis mål mod Napoli tidligere på sæsonen:

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!