Champions League: 10 ting du skal vide før Atletico Madrid - Milan


10. Atletico Madrid har vundet sine seneste fire kampe mod italienske klubber. Spanierne er favoritter til at tage sejren med odds 1.47.

9. AC Milan har kun vundet én af sine seneste 14 Champions League-kampe mod spanske klubber. Gæsterne fra Norditalien har odds 7.25 for en sejr.

8. Rossoneri har spillet seks af de 14 kampe uafgjort og har tabt syv. X'et er sat til odds 4.50.

7. Milan er blevet slået ud af de seneste fire spanske hold, man har mødt i knald-eller-fald-kampe i Champions League. Atletico har odds 1.08 på at avancere.

6. Clarence Seedorfs mandskab har kun vundet to af sine seneste 13 knockoutkampe i Champions League, mens tre er endt uafgjort, og otte er tabt. Atletico har odds 1.11 på enten at vinde eller få uafgjort på Dobbeltchancen.
 

Diego Costa scorede det eneste mål i det første opgør i Milano:

 


5. Milan er ikke gået videre til kvartfinalerne i fire af sine seneste fem forsøg. Italienerne har odds 6.60 på at gøre det i år.

4. Atletico har lavet ni mål i sine tre hjemmekampe i denne sæsons Champions League. De spanske titelbejlere har odds 2.85 på at lave over 2.5 mål, mens under 2.5 giver odds 1.36.

3. Atletico har desuden den bedste defensive statistik i turneringen med blot tre indkasserede mål. Rent bur til hjemmeholdet giver odds 1.92.

2. Mario Balotelli har aldrig scoret i en knockoutkamp i Champions League. Den italienske landsholdsangriber har odds 8.00 som første målscorer.

1. Diego Costa har lavet fem mål i fire optrædener i turneringen i denne sæson. Den nyslåede spanske landsholdsspiller har odds 1.85 som målscorer.


Klik her for at læse vores optakt og spilforslag til Atletico - Milan!