Champions League: 10 ting du skal vide før Basel - Chelsea


10. I sine syv kampe mod engelske hold har Basel kun tabt én gang. Schweizerne har odds 4.65 på at slå Chelsea tirsdag aften.

9. Basel har spillet fire ud af de syv kame uafgjort. En pointdeling giver odds 3.50.

8. Schweizerne har endnu den første hjemmesejr til gode i Champions League denne sæson. Chelsea er favorit med odds 1.85.

7. Det omvendte opgør blev vundet 2-1 af Basel på Stamford Bridge (se højdepunkter herunder). En gentagelse af det resultat giver odds 15.00.

6. Oscar scorede Chelseas eneste mål den aften. Brasilianeren kom også på tavlen i weekendens lokalderby mod West Ham og har odds 4.25 som målscorer.

5. Marco Streller, der stod for sit holds udlignende scoring i London tilbage i september, har scoret tre og lavet fire målgivende afleveringer i forbindelse med Basels seneste 10 mål i Champions League. Han har odds 8.00 som første målscorer.

4. Mohamed Salah scorede også for Basel i den kampe, og fløjspilleren har odds 5.40 som målscorer.

3. Ud over ikke at have vundet på eget græs i Europa i denne sæson har Basel endnu heller ikke holdt buret rent på hjemmebanen. Chelsea har odds 2.80 på at score i begge halvlege.

2. Kun Bayern München har lavet ligeså mange clean sheets som Chelsea i den nuværende Champions League-kampagne (tre). The Blues har odds 3.05 på at vinde uden at indkassere mål.

1. I tre opgør mellem de to klubber er det blevet til 10 mål. Over 3.5 scoringer tirsdag aften giver odds 3.25, men færre giver 1.32.


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!